כללי עריכת לוח שנה

• הוסף לסימניות
משהו יודע לעזור לי איך אני מעמד את הלוח שנה, זה דחוף דחוף,
יש לי כמה קבצים שהורדתי מפה ואני לא רואה שהם כ"כ שימושיים בשבילי
לוח אחד הוא לועזי, ולוח אחד הוא למהדורת כיס, או שאני לא יודע איך להשתמש
תעזרו בבקשה, תודה רבה!

• הוסף לסימניות
תעזרו בבקשה,
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
גם אני לא בדיוק יודעת איך מעמדים
עשיתי שנה שעברה לוח,פשוט עברתי יום יום וחודש חודש והעתקתי מלוח מודפס,תאריכים כניסת שבת וכו' יצא לי מאוד מוצלח ,עבודה של שעות אבל שווה

• הוסף לסימניות
בכל מה שקשור ללוח שנה ניתן לפנות לרב צקוני מחזון שמים. ולחסוך המון שעות.
מנסיון.

• הוסף לסימניות
לפנות אליו במה ?

• הוסף לסימניות
הנה המייל שלהם: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
זה אם אתה צריך לוח עם זמני היום, כניסת ויציאת שב"ק.

אם אתה צריך משהו פשוט מעומד בקובץ פתוח, פנה אלי באישי.

• הוסף לסימניות
לוח שנה לאינדיזיין

מוכר קבצי אקסל ללוח שנה, כל קובץ - חודש.
בעלות של 50 ש"ח ל 13 קבצים.
ניתן להגדיר ולשנות כל מרכיב בלוח:
כיוון לוח ( מימין לשמאל או להיפך).
לוח עברי או לועזי ( יתחיל ב 1 לחודש או ב א' לחודש).
ערבי חג.
חגים עבריים.
פרשת שבוע.
כניסה / יציאת שבת (לפי כל עיר ספציפית בעולם או 3 ערים: ירושלים,ת"א וחיפה) מכוון אטומטית לפי שעון חורף / קיץ.
ספירת העומר.
הצגת החודש העברי בימים עצמם ( א' אלול,ב' אלול וכו').
שפה של הלוח (עברית או אנגלית, כלומר לדוגמא יציג פרשת שבוע / חג באנגלית).

מצורפים קבצים לדוגמא, ניתן לקבל קובץ אחד מחולק לכל גורם בנפרד ( תאריך עברי בטבלה בנפרד, תאריך לועזי בנפרד וכו' ) או קובץ עם הכל בפנים ( כאשר כניסה ויציאת שבת בטבלאות נפרדות) - לפי דוגמאות הקבצים המצורפים.

ניתן לשלוח לי מייל:

<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

קבצים מצורפים

• 01 אפריל 2010.xls
    KB 21 · צפיות: 17
  • 01 מאי 2010.xls
    KB 17.5 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
אתה יכול לשלוח לי גם הוראות שימוש באינדיזיין, אני פשוט אף פעם לא עשיתי לוח שנה

• הוסף לסימניות
תשלח לי מייל יהיה יותר פשוט

<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה