עריכת מולטי קאם בטיימקוד

• הוסף לסימניות
שלום לכולם.

יש לי פרוייקט בפרימייר שאני רוצה לעשות לו עריכת מולטיקאם באמצעות טיים קוד ..
מישהו יכול להגיד לי איך אני עושה את זה בבקשה?

ואיך אני אמור להגדיר במצלמה את הטיימקוד...?

• הוסף לסימניות
סנכרון מבוסס טיימקוד ניתן לבצע אך ורק אם צילמת בטיימקוד מסונכרן עם כל המצלמות.
לפני הצילום עליך להגדיר בכל המצלמות בו זמנית- free run מה שאומר שהטיימקוד ירוץ גם כשאתה לא מקליט כך נוודא שלאורך כל יום הצילום הטיימקוד יהיה זהה בכולן.
בעריכה עליך להכניס את כל המצלמות לאותו סקוונס אחד על גבי השני לסמן את כולם לחצן ימני סכרונייז ושם תגדיר לפי טיימקוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י maor700;646666:
סנכרון מבוסס טיימקוד ניתן לבצע אך ורק אם צילמת בטיימקוד מסונכרן עם כל המצלמות.
לפני הצילום עליך להגדיר בכל המצלמות בו זמנית- free run מה שאומר שהטיימקוד ירוץ גם כשאתה לא מקליט כך נוודא שלאורך כל יום הצילום הטיימקוד יהיה זהה בכולן.
בעריכה עליך להכניס את כל המצלמות לאותו סקוונס אחד על גבי השני לסמן את כולם לחצן ימני סכרונייז ושם תגדיר לפי טיימקוד.
אחי, אתה מסבך אותו..
בשביל לצלם עם קאטים לפי טיימקוד רץ אתה צריך ללחוץ רקורד ב2 המצלמות באותו נקודת זמן - דבר בלתי אפשרי. כל סנכרון שתעשה, תצטרך להזיז ערוץ אחד קדימה/אחורה ולפגוע בתיאום.
מה שצריך לעשות זה ללחוץ רקורד ב2 המצלמות לעשות תיאום פלאשים, ולצלם ללא קאט בכלל. בעריכה מתאמים את 2 המצלמות פעם אחת לפי הפלאש ועובדים עם חלון המולטי קאמרה לניווט

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yosale;646783:
אחי, אתה מסבך אותו..
בשביל לצלם עם קאטים לפי טיימקוד רץ אתה צריך ללחוץ רקורד ב2 המצלמות באותו נקודת זמן - דבר בלתי אפשרי. כל סנכרון שתעשה, תצטרך להזיז ערוץ אחד קדימה/אחורה ולפגוע בתיאום.
מה שצריך לעשות זה ללחוץ רקורד ב2 המצלמות לעשות תיאום פלאשים, ולצלם ללא קאט בכלל. בעריכה מתאמים את 2 המצלמות פעם אחת לפי הפלאש ועובדים עם חלון המולטי קאמרה לניווט

הוא שאל ואני עניתי. הוא לא ביקש מולטיקם לפי סנכרון פלאש הוא ביקש טיימקוד ידידי.

חוץ מזה זה לא נכון שצריך ללחוץ על רקורד באותו הזמן כי הטיימקוד רץ גם כשאתה על פאוס זה כל העניין כאן. אתה צריך נקודת סנכרון ראשונית בהגדרת הפרי ראון וזהו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י maor700;647156:
הוא שאל ואני עניתי. הוא לא ביקש מולטיקם לפי סנכרון פלאש הוא ביקש טיימקוד ידידי.

חוץ מזה זה לא נכון שצריך ללחוץ על רקורד באותו הזמן כי הטיימקוד רץ גם כשאתה על פאוס זה כל העניין כאן. אתה צריך נקודת סנכרון ראשונית בהגדרת הפרי ראון וזהו.
ברגע שיש קאטים, ואתה מזיז ערוץ על מנת לסנכרן אתה מזיז יחד איתו את הקאטים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yosale;647176:
ברגע שיש קאטים, ואתה מזיז ערוץ על מנת לסנכרן אתה מזיז יחד איתו את הקאטים.

בשיטה הזו אני לא צריך לעשות כלום פרמייר עושה הכל בשבילי.
אני דוגם עם scence dedected (ז"א שכל קט בקליפ נפרד) ואומר לתוכנה שתסנכרן לפי טיימקוד ככה כל הקליפים מכל המצלמות יהיו אחד מעל השני בדיוק בסנכרון הנכון.

אני לא עובד ככה אבל זו הדרך לעשות לפי טיימקוד.

• הוסף לסימניות
טוב... בגלל שאתה אדם נחמד אני יסביר לך שוב מדוע אתה טועה.
כשאתה מסנכרן בתוכנה לפי טיימקוד, היא מסדרת לך את השוטים כך שאם צלם אחד היה ברקורד והשני בקאט, אתה תראה מצלמה אחת, והמצלמה השניה תעלה ברקורד שלו. כלומר בטיימקוד 02:00:00 צלם עשה קאט, והטיימקוד ממשיך לרוץ. ב04:00:00 הוא לחץ רקורד.. בטימליין השוט השני יופיע 2 דקות לאחר השוט הראשון.
עד כאן הכל טוב ויפה. אבל בגלל שלא התחלת את הטיימקוד ב2 המצלמות באותה נקודת זמן בדיוק, אתה תצטרך בעריכה להזיז ערוץ אחד אחורה/קדימה, יחד איתו זזים כל הקאטים.
אם עכשיו לא הבנת, אז אני ממליץ לך פשוט לקבל את מה שאני אומר כאקסיומה ולא לעבוד בשיטה הזו.
אין כזה דבר סיכרון מולטיקאם לפי טיימקוד.. לפחות אני לא מכיר, ותאמין לי שאם היה כזה דבר הייתי יודע..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yosale;647441:
טוב... בגלל שאתה אדם נחמד אני יסביר לך שוב מדוע אתה טועה.
כשאתה מסנכרן בתוכנה לפי טיימקוד, היא מסדרת לך את השוטים כך שאם צלם אחד היה ברקורד והשני בקאט, אתה תראה מצלמה אחת, והמצלמה השניה תעלה ברקורד שלו. כלומר בטיימקוד 02:00:00 צלם עשה קאט, והטיימקוד ממשיך לרוץ. ב04:00:00 הוא לחץ רקורד.. בטימליין השוט השני יופיע 2 דקות לאחר השוט הראשון.
עד כאן הכל טוב ויפה. אבל בגלל שלא התחלת את הטיימקוד ב2 המצלמות באותה נקודת זמן בדיוק, אתה תצטרך בעריכה להזיז ערוץ אחד אחורה/קדימה, יחד איתו זזים כל הקאטים.
אם עכשיו לא הבנת, אז אני ממליץ לך פשוט לקבל את מה שאני אומר כאקסיומה ולא לעבוד בשיטה הזו.
אין כזה דבר סיכרון מולטיקאם לפי טיימקוד.. לפחות אני לא מכיר, ותאמין לי שאם היה כזה דבר הייתי יודע..

לפי ההסבר הזה אני מבין למה זה עובד, לא את ההפך.
אתה מדבר במקרה שלא התחלנו באותו הזמן ואני מדבר במקרה שכן התחלנו באותו הזמן (ע"י שלט שמכוון לשתי המצלמות ובלחיצה אחת מפעל את שתיהן) .
ואם תמצי לומר שלא התחלנו באותו הזמן, אם כל הקליפים מגיבים לסנכרון שלי (ימינה/שמאלה) זה מעולה כי בכולם קיימת אותה סטייה. חוץ מזה מדוע מוכרח שכל הערוץ יזוז ביחד אפשר להזיז כל קליפ ללא השפעה על האחרים באותו ערוץ.
בקיצור האי גופא תקשי לך דקשיא מינה וביה.

ועם כל זה זו אכן לא שיטה נפוצה לסנכרון ואולי אכן היא בעייתית.
אין חכם כבעל ניסיון ומכאן אני נוטה לקבל את מסקנותיך רק לא כ"כ הסברת איפה זה לא עובד?.

• הוסף לסימניות
אוקי.
1. אם אפשר להפעיל רקורד באותה רגע(שיתחיל באותו פריים) ב2 המצלמות זה מצויין, אבל אי אפשר ואין שלט כזה.
2. אכן אותה סטייה קיימת בכולם שזה אומר שצריך לסדר בכל קליפ את הסטייה.
3. כל הערוץ חייב לזוז ביחד, אחרת המצלמות לא יהיו מסונכרנות. סנכרון זמן במולטי מתבצע ע"י קליק סאונד או ויזואלי (פלאש שתופס פריים אחד). כך שאותה נקודת זמן תהיה בין המצלמות תהיה לאורך כל הצילום.
4. הסברתי איפה זה לא עובד. תקרא שוב.. ב2 מילים: ברגע שיש קאטים ואתה מזיז ערוץ אתה פוגע בסנכרון של של הטימליין

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yosale;647517:
אוקי.
1. אם אפשר להפעיל רקורד באותה רגע(שיתחיל באותו פריים) ב2 המצלמות זה מצויין, אבל אי אפשר ואין שלט כזה.
2. אכן אותה סטייה קיימת בכולם שזה אומר שצריך לסדר בכל קליפ את הסטייה.
3. כל הערוץ חייב לזוז ביחד, אחרת המצלמות לא יהיו מסונכרנות. סנכרון זמן במולטי מתבצע ע"י קליק סאונד או ויזואלי (פלאש שתופס פריים אחד). כך שאותה נקודת זמן תהיה בין המצלמות תהיה לאורך כל הצילום.
4. הסברתי איפה זה לא עובד. תקרא שוב.. ב2 מילים: ברגע שיש קאטים ואתה מזיז ערוץ אתה פוגע בסנכרון של של הטימליין

חזרת על אותם הדברים ולכן לא הוספת לי שום מידע ויותר גרוע לא הבנת איפה הבעיה בדבריך.
השאלה היא כזו האם התנסית בזה בעבר או שאתה מדבר מתוך השערות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה