אופיס 365 עריכת מקרו בוורד בעברית

• הוסף לסימניות
זה זמן רב שאני מנסה לערוך מקרואים בוורד על ידי העתקת קודים מהפורום כאן ובד"כ זה לא מצליח לי.
רציתי לשאול, אינני מתערב בענינים של מיקרוסופט למה הם עשו את עריכת המקרו באנגלית, אבל האם מישהו מכיר תוכנה עורכת מקרו בעברית? או מישהו מכיר מדריך ברור לעריכת מקרו בעברית.

• הוסף לסימניות
אבל אין שום הדרכה פשוטה בעברית על כל האפשרויות של המקרואים?
כמו כן האם יש איזו תוכנה חיצונית, אפילו באנגלית לעזרה יותר מהאופיס הפשוט?

• הוסף לסימניות
לא היה ולא יהיה מדריך שילמד אותך מאקרו בעברית. זה כמו תכנות בעברית. אין דבר כזה.

• הוסף לסימניות
אם מישהו יעשה תוכנה כזו - אומן גדול ייקרא, ושכר הרבה יטול.

אוקי, אני מוכנה להתחיל...
אם(תנאי==אמת)
רשימה.להוסיף(חדש אלמנט());
אחרת...
אוקי, אסתפק בזה להיום...
בהצלחה:D:D:D

• הוסף לסימניות
חבל על המאמץ. מדובר בלימוד אינטנסיבי של לימוד שפת תיכנות, שנה עד שלוש. לא תמצא מדריך לעניין, ואם אתה לא מתכנת, תאלץ להסתפק במה שקיים כאן בפורום.
זה בדיוק הענין ששום מקרו מהפורום כאן לא הצליח לי מעולם

• הוסף לסימניות
קבל שתי המצלות:
א. אם יש לך שאלה/הערה/הצעה וכל דבר אחר, במקום לרכב על שרשור עתיק, פתח אחד חדש משלך.
ב. אם משהו לא מצליח, תשאל. כמובן באשכול חדש. ככל שתפרט יותר הסיכוי שתקבל מענה יגדל.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
א. באתר הפיתוח של מיקרוסופט יש הרבה עזרה על VBA, באנגלית כמובן. אתה יכול לעיין כאן.

העזרה של מיקרוסופט היא נוחה גם משום שהיא מאפשרת לבחור קטע בקוד ובלחיצה על f1 יפתח עמוד העזרה הנוגע לאובייקט שנבחר.

דרך אגב: באופיס 2010 ומטה העזרה ל VBA היתה במצב לא מקוון, אם זה יותר נוח או כשאין חיבור אפשר להשתמש במהדורה הזו.

ב. באופן עקרוני חשוב להבין את העקרון המבני של אופיס מבחינת תכנות את המערכים השונים וכיו"ב.

ג. כמובן ללמוד VB. מכיון שאני מניח שאתה לא מעוניין לבנות תכנה מורכבת אלא רק להשתמש בפקודות מאקרו פשוטות, יספיק להבין את היסודות של VB, יש אתרים ברשת שמלמדים את זה ואפילו בעברית.

ד. אחרי שמבינים את היסודות של VB אפשר ללמוד את המבנה התכנותי של תכנת האופיס הרצויה על ידי הקלטת מאקרו ולמידה ופענוח של הפלט שנוצר.

בהצלחה!

נ"ב: כמו שכבר אמרו פה לפעמים יותר פשוט לשאול כאן את האנשים שכבר מבינים בתחום. כששואלים בצורה בהירה ותמציתית בדרך כלל מקבלים מענה יעיל.

• הוסף לסימניות
@Yisrael, תודה רבה על שהשקעת מזמנך לעזור לי בלי שאתה מכיר אותי!
האם יש לך איזה קישור ברשת שאתה יודע שקל ללמוד בעברית את יסודות המקרו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה