עריכת סרטים מקרטעת ב- multi cam

• פותח הנושא mgv
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני עובדת ב multi cam עם איזה 6 מצלמות
המחשב אמור לסחוב את זה [מחשב חדש וחזק מאוד]
והעריכה מקרטעת ואני לא מצליחה לערוך, הורדתי איכות צפיה ועדיין,
מה יכולה להיות התקלה?

• הוסף לסימניות
פרוקסי עשית?

• תודה
Reactions: mgv
  • הוסף לסימניות
פרוקסי ממיר לך את הקבצים זמנית בתוך התוכנה לקבצים קלים יותר ועוזר למחשב להתמודד עם גלם באיכות גבוהה בצורה טובה יותר, כמובן שביצוא זה מייצא לך באיכות גבוהה ולא את הפרוקסי

שמה לך פה 2 הדרכות שמצאתי ביוטיוב, אם חסום לך תכתבי מייל ואני אשלח לך, פשוט אין לי כח לפרט את התהליך ;)

• תודה
Reactions: mgv
  • הוסף לסימניות
פרוקסי ממיר לך את הקבצים זמנית בתוך התוכנה לקבצים קלים יותר ועוזר למחשב להתמודד עם גלם באיכות גבוהה בצורה טובה יותר, כמובן שביצוא זה מייצא לך באיכות גבוהה ולא את הפרוקסי

שמה לך פה 2 הדרכות שמצאתי ביוטיוב, אם חסום לך תכתבי מייל ואני אשלח לך, פשוט אין לי כח לפרט את התהליך ;)

תודה, מקוה שיעזור,
רק לא הבנתי אחרי שהמרתי את הקבצים, איך זה עולה לתוכנה אוטומטי? או שאני צריכה לקשר?
זה עובד רק אם הפרויקט חדש או אפשרי עם פרויקט שכבר עבדתי עליו?

• הוסף לסימניות
תודה, איך זה מתקשר לקבצים אחרי ההמרה?
הוא המיר ואני לא רואה את זה רק בתיקיה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה