עריכת פתח באמצעות..

• הוסף לסימניות
כשאני מנסה לערוך את הנתיב של התוכנה (תג) שפותחת את קובץ I מופיע לי במקום 'מתקדם' - שחזר (לפיירפוקס)

איך מתמודדים עם זה??

תודה

• הוסף לסימניות
לא הבנתי מה אתה רוצה בדיוק...
אם אתה רוצה שהקבצים של תג ייפתחו ע"י דבל-קליק אז:
ראשית, שהמסלול לקובץ ושם הקובץ לא יהיה עם רווחים - כלומר שלא יהיה קובץ בשם רשי מנחות, אלא רשי_מנחות
שנית, חלץ והפעל את הבץ המצורף.

קבצים מצורפים

• Tag.rar
    410 ביטים · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
עדיין פותח רק את התוכנה ללא הקובץ, אא"כ אני לוחץ פתח באמצעות תג (מופיעים לי 2 אפשרויות, תג ופיירפוקס. איך לעזאזעל אני מעיף אותו מהסיומת הזאת??)

איך אני משנה את הסמל של הקבצים חזרה לסמל תג?

המון תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אהרן2;149158:
איך לעזאזעל אני מעיף אותו מהסיומת הזאת??

quote]

מה ? איבדנו כל רגישות לשפה ?

• הוסף לסימניות
אבקש אם אפשר לכווץ את הקובץ בZIP או לא לכווץ בכלל כי המחשב שלי איננו רוצה לשחזר קבצי RAR

• הוסף לסימניות
תתקין מפה
http://www.prog.co.il/attachment.php...0&d=1212499056

לא שייך להעלות קבצים מסויימים בלא כיווץ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה