עזרה עריכת קובץ PDF

• הוסף לסימניות
הורדתי כאן בפרוג קובץ PDF שמישהי העלתה לתועלת כולן
אני רוצה להוסיף שם משפחה (כתוב שם ממשפחת בלי השם)
וכן לשנות מיקום כדי שההדפסה תצא חסכונית יותר

האם יש דרך לערוך קובץ PDF?
אין לי תוכנת גרפיקה
יש לי תוכנות אופיס ואדובי חינמי

• הוסף לסימניות
אני שמרתי את זה כתמונה, שמתי בpowerpoint
הכנתי שקופית נוספת בpowerpoint עם שם המשפחה במרכז.
שמתי תמונה על תמונה, קבעתי רקע שקוף לתמונה עם שם המשפחה, מיקמתי במקום. וסגרתי כתמונה.
אח"כ פתחתי שקופית נוספת, וסידרתי כמה תמונות כאלו בעמוד..
סוג של אילוץ כשאין לי תכנות גרפיות...
מקווה שההסבר מספיק ברור...

דווקא יצא מעולה!

• הוסף לסימניות
אתה יכול לנסות ללחוץ על לחצן ימני "פתח באמצעות" - "וורד".
אם הפידיאף לא שמור כצורה סגורה זה ממש יפתח כטקסט.
ואם המסמך דומה למסמכי וורד זה בד"כ עובד נהדר, אם הוא מעוצב אז דברים עשויים לקפוץ ימינה ושמאלה מעלה ומטה.

• הוסף לסימניות
אני שמרתי את זה כתמונה, שמתי בpowerpoint
הכנתי שקופית נוספת בpowerpoint עם שם המשפחה במרכז.
שמתי תמונה על תמונה, קבעתי רקע שקוף לתמונה עם שם המשפחה, מיקמתי במקום. וסגרתי כתמונה.
אח"כ פתחתי שקופית נוספת, וסידרתי כמה תמונות כאלו בעמוד..
סוג של אילוץ כשאין לי תכנות גרפיות...
מקווה שההסבר מספיק ברור...

דווקא יצא מעולה!
איך שמרת PDF כתמונה?
אצלי הוא מאפשר לשמור רק כ-PDF או כקובץ טקסט

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אם זה לא יפתח באמצעות וורד. את יכולה לעמוד על המסך ולהעתיק אותו לוורד. זה יועתק כמו תמונה.
תוכלי להוסיף את המשפחה באמצעות הוספת תיבת טקסט ולקבץ עם התמונה שהבאת. לשנות מיקום ולחתוך בוודאי תוכלי.

• הוסף לסימניות
סימנתי עם כלי החיתוך ושמרתי כjpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה