עריכת שמע

• הוסף לסימניות
האם יש למישהו המלצה/קישור
לתוכנה עריכת שמע בעברית
שאפשר לאחד בה קבצי שמע ולא רק לחתוך כמו במפעל הפורמטים
תודה מראש

• הוסף לסימניות
Audacity - תוכנה חינמית, בעברית, ומאד קלה לתפעול, מומלצת מאד

• הוסף לסימניות
ובשביל לשמור את הקובץ ישר כ- MP3, אני מצטט את avi chazak
הורדת תוסף לשמירה ב-mp3
תוכנת Audacity מגיעה ללא יכולת שמירה ב-mp3. כדי לאפשר יכולת כזו עליכם להוריד את הקובץ הבא: Lame_v3.99.3_for_Audacity_on_Windows.exe . אחרי ההורדה תפעילו את הקובץ ותתקינו אותו. זהו! התוכנה שלכם מוכנה להקלטה, עריכה וייצוא הקבצים ל-mp3.

• הוסף לסימניות
שלום
יש לי צורך להקטין קבצי M4P בגודל של כ 35 מגה ביט
ניסיתי בFormat Factory להעביר ל 3 MP באיכות נמוכה
אבל זה עדיין נשאר גדול מדי !
חשבתי לחתוך ל2 . יש לי AUDACITY גירסה 2.1.3 (באנגלית) אבל היא לא תומכת ב M4P . אז אני קודם ממירה ואחכ חותכת אבל אחרי החיתוך, כשאני עושה יצוא, הוא לא מאפשר איכות נמוכה, אלא רק איכות בינונית. אז הגודל שוב חוזר כמעט למקורו.
מה עושים?
תודה

• הוסף לסימניות
שלום
יש לי צורך להקטין קבצי M4P בגודל של כ 35 מגה ביט
ניסיתי בFormat Factory להעביר ל 3 MP באיכות נמוכה
אבל זה עדיין נשאר גדול מדי !
חשבתי לחתוך ל2 . יש לי AUDACITY גירסה 2.1.3 (באנגלית) אבל היא לא תומכת ב M4P . אז אני קודם ממירה ואחכ חותכת אבל אחרי החיתוך, כשאני עושה יצוא, הוא לא מאפשר איכות נמוכה, אלא רק איכות בינונית. אז הגודל שוב חוזר כמעט למקורו.
מה עושים?
תודה
לא ניסיתי אבל זה נראה שזה עובד

• הוסף לסימניות
לא ניסיתי אבל זה נראה שזה עובד

תודה אבל אני צריכה לאודיו ולא לוידאו
אשמח להצעות ורעיונות...
מישהו יודע איך אפשר להקטין קובץ שמע יותר מאשר הנ"ל?

• הוסף לסימניות
בס"ד
אני צריך עזרה בתוכנת Nero WaveEditor, יש לי קובץ שמע שהסאונד שם לא ברור, ניסיתי להוריד את הוויליום של הקובץ וזה לא עוזר, מישהו יודע מה אני צריך לעשות, לאיזה פקודה לגשת בתוכנה, הכל שם אנגלית, ואני לא יודע איך לשפר את איכות השמע.

• הוסף לסימניות
Audacity - תוכנה חינמית, בעברית, ומאד קלה לתפעול, מומלצת מאד
תודה רבה!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה