כללי עריכת תוכן ל BOOK באינדיזיין

• הוסף לסימניות
האם יש אפשרות לערוך תוכן באינדיזיין ל BOOK
דהיינו שאני יפתח לפני כל הקבצים שב BOOK קובץ נוסף

ששם אני יכתוב:
ספר פלוני עמ' X
ספר פלמוני עמ' X

ושזה יתעדכן אוטומטית גם כאשר ארחיב את הספרים וישתנו מספרי העמודים.

• הוסף לסימניות
מעולם לא הבנתי למה עושים בוק
זה ממש מיותר

• הוסף לסימניות
יש לי מספר ספרים קטנים שלכל אחד מאפיינים משלו ושוליים משלו וסגנונות משלו.
אך כולם צריך לצאת לאור תחת קורת גג של ספר אחד.
וכעת אני צריך לעשות תוכן בתחילת הספר המאגד לכל הספרים שנמצאים תחתיו, אבל עדיין יכול להיות שינוי בכמות העמודים של כל ספר.
לכן אני שואל: האם שייך לעשות בתחילת BOOK תוכן לכל הקבצים שבו, ושמספרי העמודים יוכלו להתעדכן?
משהו בדומה לתוכן העניינים שניתן לעשות בכל קובץ לכשעצמו.

• הוסף לסימניות
כן.
תצרף קובץ זה לBOOK וצור תוכן. ותסמן בווי את האופציה incloud book files או משהו כזה

• הוסף לסימניות
תודה רבה. אבדוק.
אגב, האם יש אפשרות לתת הוראה גורפת לכל ה BOOK שמספרי העמודים יהיו בעברית, ושלא אצטרך לפתוח מסמך מסמך ולתת לו הגדרת מיספור של אותיות?

• הוסף לסימניות
שאלה נוספת דחופה ביותר בענין BOOK
עשיתי קבצים שאל כל אחד מהם יבאתי קבצי PDF, וכיון שלקבצי האינדיזיין היו שוליים לא שוות משני הצדדים, אני פותח כעת ואני רואה שבחלק מהם זזו המסגרות שבתוכם ייבאתי את קבצי ה PDF ימינה או שמאלה במילי'.
מדוע זה קרה?
איך מסדרים את זה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צביזון;2061232:
שאלה נוספת דחופה ביותר בענין BOOK
עשיתי קבצים שאל כל אחד מהם יבאתי קבצי PDF, וכיון שלקבצי האינדיזיין היו שוליים לא שוות משני הצדדים, אני פותח כעת ואני רואה שבחלק מהם זזו המסגרות שבתוכם ייבאתי את קבצי ה PDF ימינה או שמאלה במילי'.
מדוע זה קרה?
איך מסדרים את זה?
הקפצה: אז איך אני מחזיר את המסגרות למקומם?

• הוסף לסימניות
זכור לי שיש סקריפט שניתן באמצעותו להזיז את כל האובייקטים שבעמוד זוגי ימינה, ואח"כ להפעילו שוב ולהזיז את כל האובייקטים שבעמוד שמאלי שמאלה.
איך קוראים לו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צביזון;2063020:
זכור לי שיש סקריפט שניתן באמצעותו להזיז את כל האובייקטים שבעמוד זוגי ימינה, ואח"כ להפעילו שוב ולהזיז את כל האובייקטים שבעמוד שמאלי שמאלה.
איך קוראים לו?

align משהו כמדומני (אני לא ליד אינדזיין)

חג כשר ושמח!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה