עזרה עריכת תיאום מס- עזרה [בתשלום.]

• הוסף לסימניות
מישהו/מישהי יכולים לעזור לי בנושא עריכת תיאום מס?

קיבלנו הודעה כזו העובדות -
שלום לכולם

החל משכר חודש 3/25 ,הסתיימה הארכת תוקף תיאום מס עבור שנת 2025.
עובדות שלא מסרו תיאום מס עדכני עבור שנת 2025,המערכת תגבה אוטומטית מס מירבי (47%) רטרו גם על חודשים ינואר +פברואר 2025 .

חשוב לציין:
עובדות אשר לא יגישו תיאום מס ,לא יקבלו שכר בחודש מרץ, מאחר והתלוש יסגר במינוס
(הנטו -שלילי) ,והעובדת תיהיה חייבת לנו כסף,

כדי להימנע מתלונות על אי קבלת משכורת , כדאי מאוד שתבצעו בדיקה/ תעבירו תזכורת לרכזות במסגרות על הגשת תאומי מס לפני הראשון לחודש .

יש לשלוח תיאומי מס למייל בלבד!

אשמח לעזרה בנושא + מילוי טופס 106. אם מישהו בקיא בעניין ויכול לפנות אליי , אשמח.

• הוסף לסימניות
קל מאוד לעשות תיאום מס לבד באינטרנט. בקישור כאן
כדאי גם לעשות תיאום ביטוח לאומי כאן
מספר תיק ניכויים מופיע בתלוש.

מייצגים לוקחים בערך 100-150 ₪, חבל על הכסף, זה ממש קל ופשוט לעשות לבד.

• הוסף לסימניות
אפשר לעשות לבד באתר של רשות המיסים.
או לחילופין ע"י מייצג בתשלום.
אני מייצגת, תוכלי לפנות אלי בפרטי בשמחה.

• הוסף לסימניות
באתר של רשות המיסים הסתבכתי.
מאיפה מקבלים קוד משתמש?

דילגתי על השלב הזה, אבל אז הוא רשם שנותרו לי 2 ניסיונות אחרי שרשמתי את כל הפרטים שלי

• הוסף לסימניות
אחרי שאני ממלאה סעיף אחד [של האשראי] הוא נותן לי למלא עוד 2 פריטים, ואח"כ רושם לי אשחד מהנתונים שגויים, ואף נתון לא שגוי.
1742848116891.png

• הוסף לסימניות
באתר של רשות המיסים הסתבכתי.
מאיפה מקבלים קוד משתמש?

דילגתי על השלב הזה, אבל אז הוא רשם שנותרו לי 2 ניסיונות אחרי שרשמתי את כל הפרטים שלי
מצרף מדריך להרשמה

קבצים מצורפים

• מדריך_לרישום_לאיזור_האישי.pdf
    1.6 MB · צפיות: 35
  • הוסף לסימניות
אחרי שאני ממלאה סעיף אחד [של האשראי] הוא נותן לי למלא עוד 2 פריטים, ואח"כ רושם לי אשחד מהנתונים שגויים, ואף נתון לא שגוי.

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
מישהו/מישהי יכולים לעזור לי בנושא עריכת תיאום מס?

קיבלנו הודעה כזו העובדות -
שלום לכולם

החל משכר חודש 3/25 ,הסתיימה הארכת תוקף תיאום מס עבור שנת 2025.
עובדות שלא מסרו תיאום מס עדכני עבור שנת 2025,המערכת תגבה אוטומטית מס מירבי (47%) רטרו גם על חודשים ינואר +פברואר 2025 .

חשוב לציין:
עובדות אשר לא יגישו תיאום מס ,לא יקבלו שכר בחודש מרץ, מאחר והתלוש יסגר במינוס
(הנטו -שלילי) ,והעובדת תיהיה חייבת לנו כסף,

כדי להימנע מתלונות על אי קבלת משכורת , כדאי מאוד שתבצעו בדיקה/ תעבירו תזכורת לרכזות במסגרות על הגשת תאומי מס לפני הראשון לחודש .

יש לשלוח תיאומי מס למייל בלבד!

אשמח לעזרה בנושא + מילוי טופס 106. אם מישהו בקיא בעניין ויכול לפנות אליי , אשמח.
יש לכם 2 מקומות עבודה כשכיר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה