• הוסף לסימניות
עדכון חדש של GPT מגלה סט חדש של יכולות ביצירת ועיבוד תמונה

מתחילים בלחיצה על תפריט 3 הנקודות, ובוחרים באפשרות של יצירת תמונה -

1743367813779.png

בחרנו לבדוק את המודל העדכני על החלק הכי מאתגר בבינה המלאכותית - דמות חרדית במאפיית מצות

התוצאה לא רעה בכלל (כן, המצות עגולות מדי...) -

904804b3-8202-4fbd-918f-ede1b2ae9811.png

אחרי שהתמונה נוצרה (בנטפרי - נמתין לבדיקת התמונה, ואז -) נלחץ על התמונה ונגלה את הכלים החדשים -

שדה הטקסט מתחת לתמונה מתחלף - כעת ניתן לכתוב בו מה לשנות בתמונה.
משהו לא כמו מה שרצינו? לא נורא, אפשר פשוט להסביר במילים פשוטות מה נרצה לשנות -

1743367988617.png

בצד ימין למעלה נוספה אפשרות 'מברשת', המאפשרת לסמן אזור בתמונה שאותו נרצה להחליף -

1743368031515.png

לאחר הבחירה זה נראה כך -

1743368139683.png

בתמונה שלנו התנור נראה קצת מוזר, לא?
פשוט - אין בו אש...
ביקשנו מהבינה בעברית פשוטה: "בתנור בוערת אש, מוסקת בגזרי עצים"

נמתין קצת, ונגלה את הפלא -

45aa98c0-6975-4a4d-96c7-bf18515a08f6.png

מה אנחנו רואים?

הבינה התמודדה מצוין עם האתגר והסיקה בתנור אש עם גזרי עצים.

החיסרון - הבינה ערכה שינויים נוספים מינוריים יותר בתמונה, בין היתר - אווירה חמה יותר שמתאימה לתנור המוסק. את היתר תגלו בעצמכם די מהר...

• הוסף לסימניות
יש למישהו מושג למה גיפיטי רושם לי את זה כל הזמן?
לא הצלחתי ליצור את התמונה שביקשת, כי הבקשה הזו מפרה את מדיניות התוכן.
אתה מוזמן לתת לי בקשה חדשה, ואני אקין לך בשמחה.
רוצה שציה לך ניסוח חלופי שעדיין ישמור על האווירה של רעננות ופינוק?

ועוד דבר- אולי משהו יכול להמליץ אחת ולתמיד על בינה חברותית וזורמת ליצירת תמונות, נמאס לטייל בין כולן ולא באמת לדעת אף אחת:)

• הוסף לסימניות
יש למישהו מושג למה גיפיטי רושם לי את זה כל הזמן?
לא הצלחתי ליצור את התמונה שביקשת, כי הבקשה הזו מפרה את מדיניות התוכן.
אתה מוזמן לתת לי בקשה חדשה, ואני אקין לך בשמחה.
רוצה שציה לך ניסוח חלופי שעדיין ישמור על האווירה של רעננות ופינוק?

ועוד דבר- אולי משהו יכול להמליץ אחת ולתמיד על בינה חברותית וזורמת ליצירת תמונות, נמאס לטייל בין כולן ולא באמת לדעת אף אחת:)
יש מצב שזה קשור לסינון של אתרוג (אני צודק שיש לך הגנה של אתרוג ?)

אני חושב ככה בגלל שלפני כל הודעה יש את הIMMUTABLE CORE RULE . ואת כל ההודעה של מה שאסור לו לעשות

ולכן הוא פשוט מקבל את הבקשה לתמונה כולל המלל ספאם וזה גורם לו לכתוב את מה שאת רואה

• הוסף לסימניות
יש מצב שזה קשור לסינון של אתרוג (אני צודק שיש לך הגנה של אתרוג ?)

אני חושב ככה בגלל שלפני כל הודעה יש את הIMMUTABLE CORE RULE . ואת כל ההודעה של מה שאסור לו לעשות

ולכן הוא פשוט מקבל את הבקשה לתמונה כולל המלל ספאם וזה גורם לו לכתוב את מה שאת רואה
אני על נטפרי...:)

• הוסף לסימניות
בגיפיטי שולח כל תמונה לסינון: יותר נכון חושב ששולח..

• הוסף לסימניות
אני גם עם נט פרי ומשתמשת בGPT ואחרי שאני יוצרת תמונה (אומנם לא תמיד כמו שביקשתי...) לוקח לו בערך 2-3 דקות עד שזה נפתח אבל, בסוף זה כן נפתח ,ומבחינת כמות תמונות ליום יש לו הגבלה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה