דרוש מידע עריסה מתחברת להשאלה\גמח עריסה מתחברת באזור ביתר, מישהו מכיר?

• הוסף לסימניות
עשיתי לבד
קנינו עריסה רגילה מעץ, הורדתי דופן אחת, חיזקתי עם זוויות את חיבור 2 הדפנות האחרות.
עשיתי חורים חדשים לבסיס המזרן- לפי חישוב עם המזרן שיתיישר למזרן שלי.

• הוסף לסימניות
עשיתי לבד
קנינו עריסה רגילה מעץ, הורדתי דופן אחת, חיזקתי עם זוויות את חיבור 2 הדפנות האחרות.
עשיתי חורים חדשים לבסיס המזרן- לפי חישוב עם המזרן שיתיישר למזרן שלי.
סתם מעניין, מה העניין? יש מתחברות בזול..

• הוסף לסימניות
כמה זול? כשאני ביררתי המחירים היו ממש גבוהים, וגם לא מצאתי בעיר שלי.
זה היה הכי זמין לי

• הוסף לסימניות
אני שילמתי 600 ש"ח על מיתחברת כולל המזרן
ממש התלבטתי כי היתה לי כבר עריסה מצוינת בבית
ולא מתחרטת בכלל
זו היתה מתנה מושלמת בשבילי, הקלה עלי מאד

• הוסף לסימניות
שלי עלתה זול יותר, כזו:

זו עריסה מתחברת של חברת סופר בייבי, אם תכתבי באינטרנט יעלו לך עוד חנויות, ואולי גם יש שני סוגים.
אני ממש מרוצה ממנה.

• הוסף לסימניות
יש גמח עריסה מתחברת בב"ב
למי שרלוונטי

• הוסף לסימניות
יש חברה שעושה פינויים לדירות יש להם המון ציוד שהם תורמים אולי כדאי לשאול אותם
אנחנו נעזרנו בהם בזמנו עם ארון ושידה
קוראים להם פינוי מהיר אנשים ממש טובים

• הוסף לסימניות
אני קניתי בבייבילנד
ב480 אם אני לא טועה
מאד נהנית

• הוסף לסימניות
לפני חמש וחצי חודשים
התינוק שלי (בגיל הנ"ל) עדיין ישן בה
ויש לו עוד מקום
ממילא תכף הוא יתחיל להתיישב ואז זה מסוכן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה