כללי ערך מוסף

• הוסף לסימניות
משהו יודע מה קורה עם זה?
אני בונה על המבצעים שיהיו לשדרוג תוכנות.ופונטים..
יש סיכוי?

• הוסף לסימניות
גם אני מתפלא, לאיפה זה נעלם ?

הבטיחו לנו בחורף, עוד מעט כבר קיץ...

• הוסף לסימניות
לא באתי לענות,
באתי לומר שזה עלה כבר לא אחת ולא נענינו...
חבל :(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לשם שינוי;687279:
לא באתי לענות,
באתי לומר שזה עלה כבר לא אחת ולא נענינו...
חבל :(

אני יודע שזה עלה בעבר, כוונתי הייתה לעורר בהווה, שמא תצא תועלת וינועו הדברים.

• הוסף לסימניות
שלום רב.

במהלך השנים האחרונות התקיימו 3 ימי עיון יחודיים מסוגם ומרכזיים לאנשי מקצוע מתחמי העיצוב הגרפי, תחת השם 'ערך מוסף'.
בקיץ האחרון נאלצנו לדחות את יום העיון, וזאת בשל פעילות רבה במרכז ההדרכה, באותו חודש (תמוז) נפתחו קרוב ל 10 קורסים שונים בבת אחת, ולא רצינו לפגוע באיכות האירוע, דחינו את האירוע לאיזור החורף.
אך כיום בימים אלו אנו עסוקים בהרחבת בית פרוג, בכיתות נוספות וחדרי הרצאות. אי לכך בל"נ אנו מקוים להוציא לפועל את האירוע הבא במהלך החודשים הקרובים, אחרי שנגמור את כל השיפוצים, ונוכל להתמקד בהפקת אירוע נוסף על הצד הטוב והמתאים ביותר לכולם.

בהצלחה
ותודה על ההתעניינות
חיים דיקמן
פרוג

• הוסף לסימניות
האם יש סיכוי שפרוג יעשו משהו בשיתוף התמ"ת? אני מתכוונת לקורסים.

• הוסף לסימניות
אם היה סיפסוד או מימון הייתי כבר רשומה אצלכם ממזמןן
בנתיים אני חוסכת כסף להירשם אליכם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י obyektiv;687652:
האם יש סיכוי שפרוג יעשו משהו בשיתוף התמ"ת? אני מתכוונת לקורסים.
כפי מה שידוע לי מקבלים היום תמ"ת בפרוג.
תקנו אותי אם אני טועה!

• הוסף לסימניות
עד כמה שאני יודע לא על כל הקורסים
על עיצוב גרפי אני חושב שיש

• הוסף לסימניות
אמת
כל הקורסים החדשים שנפתחו מהקיץ
בעצוב גרפי יקבלו תעודה מהתמ"ת
אבל רק אחרי שימלאו את כל הדרישות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מעיינות21;687653:
אם היה סיפסוד או מימון הייתי כבר רשומה אצלכם ממזמןן
בנתיים אני חוסכת כסף להירשם אליכם.

אולי תוכלי לקבל מלגה מקרן קמח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה