התייעצות ערכה לחיטוב שרירים

• הוסף לסימניות
אלו הם מכשירים דיגיטליים שמצמידים לגוף כעין חגורה על השרירים והם עושים את הפעולה של כושר
לא אלקטרודות, משהו אחר- בייתי, עולה בסביבות ה150 ש"ח לכל אזור בגוף
מישהו מכיר? יודע?
האם אכן עושה את הפעולה הנדרשת?
והכי קריטי- פולט קרינה? או לא בריא מכל סיבה אחרת?

• הוסף לסימניות
בתור מאמנת כושר לא שמעתי על כזה דבר, אבל גם האלקטרודות וכל דבר שגורם לשריר לעבוד באופן חיצוני אינו מומלץ (וסליחה לכל מרזי האלקטרודות)
אין פתרון קסם! ואי אפשר לברוח מלעשות כושר דברים חיצוניים יכולים אולי להועיל לתקופה ראשונית אבל יכולים להזיק לדברים אחרים, כמו האלקטרודות שאולי מרזה אבל לא מחטב בכלל, וכמובן שלא משאיר לתקופה ארוכה, וכן גם שמעתי שהיו בזה נזקים כמו סחרחורות וחוסר איזון במערכות שונות בגוף.
הפתרון הכי טוב הוא עבודת כושר טובה אפשר גם עבודה ספציפית על שריר אין כמו כח הגוף כדי לעבוד על השרירים.
אם זה גבר ששאל- יש הרבה סרטונים באינטרנט שיוכלו להתאים לך.
ואם זה אישה יש לי מה להציע...

בכל אופן- שורה תחתונה:
הפתרון הטוב והיעיל ביותר זה אתה בעצמך!

בהצלחה רבה

• הוסף לסימניות
בתור מאמנת כושר לא שמעתי על כזה דבר, אבל גם האלקטרודות וכל דבר שגורם לשריר לעבוד באופן חיצוני אינו מומלץ (וסליחה לכל מרזי האלקטרודות)
אין פתרון קסם! ואי אפשר לברוח מלעשות כושר דברים חיצוניים יכולים אולי להועיל לתקופה ראשונית אבל יכולים להזיק לדברים אחרים, כמו האלקטרודות שאולי מרזה אבל לא מחטב בכלל, וכמובן שלא משאיר לתקופה ארוכה, וכן גם שמעתי שהיו בזה נזקים כמו סחרחורות וחוסר איזון במערכות שונות בגוף.
הפתרון הכי טוב הוא עבודת כושר טובה אפשר גם עבודה ספציפית על שריר אין כמו כח הגוף כדי לעבוד על השרירים.

בכל אופן- שורה תחתונה:

בהצלחה רבה
בתור אחת שסתם עושה כושר....
מצטרפת לכל מילה.
האנרגיות, הסיפוק, הכיף והתוצאות של כושר לא משתוות לכל ההוקוס פוקוס שקיים...
ובעיקר- רק כושר אמיתי נותן תוצאות לטווח ארוך. לא דיאטה, לא כל מיני אזוג ברזילאי ואלקטרודה יפנית...

• הוסף לסימניות

בכל אופן- שורה תחתונה:

בהצלחה רבה
למה לאישה לא מתאימים הסרטונים באינטרנט?

• הוסף לסימניות
לנשים גם כן יש באינטרנט, הן יכולות לעשות את הסרטונים של הגברים גם כן. סרטונים של נשים לא נפתחים בסינונים או שברובן זה נשים לא צנועות.
מה שיש לי להציע זה רק לנשים, אני מעבירה שיעורי התעמלות בזום ומוכרת סרטונים צנועים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מה זה? נשמע שזה ממש מלהיב ומעניין אותך....
מסקרן......
פירטתי על זה כאן,
אם את לא בחכמת נשים, אז זה הקישור הישיר לפרטים -אתגר החיטוב
כושר של רבע שעה מאד אפקטיבי לעיצוב ואנרגיה,
פעמיים בשבוע -
ובין לבין יש שיעורי מוטיבציה (גם בני רבע שעה)
לתזונה נכונה ומחטבת.
אני מאד נהנית... ובגלל שזה גבר ושהאווירה שמרנית ונעימה
אנחנו יכולים לעשות כושר משפחתי :)
בעלי, אני והילדים...
והמחיר שהם עשו לכבוד הקורונה הוא באמת בדיחה...
זה 79 ש"ח לכל התוכנית שהיא בת 3 חדשים, וזה פתוח לשנה!!!
המחיר הוא לכל התקופה, לא לחודש. זה ממש כלום ביחס לתמורה.
@שירי כהן הקרדיט אליך
ורשות הדיבור ביידיך

ורק שתדעי,שינית לי את החיים. ממש. ואין לך אפילו מושג עד כמה.
הרבה זכויות נוספו לך
וואי איזה מרגש לשמוע!!!
תודה לך על השיתוף!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה