ערכה לשבת קאפלוטש

• הוסף לסימניות
וואו הרעיונות מדהימים!!! :eek:

-סליחה על הבורות הספרדית שלי, מה זאת השבת הזאת???

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
-סליחה על הבורות הספרדית שלי, מה זאת השבת הזאת???
בדיוק מה שרציתי לשאול.
וגם אני תוהה מה זה קאפלוטש :unsure:
קאפעלוטש זה מגבעת שגברים לובשים, וחסידים שאחרי החתונה וכבר בשבת אופרוף לובשים שטריימל (הכובע עם השערות) עושים להם שבת קודם "שבת קאפעלוטש" והחברים דופקים על הכובע (בזהירות כי תכל'ס מעבירים את זה ליום חול) ואז גם הכלה עושה משהו לשבת הזו

• הוסף לסימניות
בזהירות כי תכל'ס מעבירים את זה ליום חול
דופקים על הכובע, לא הכי בזהירות.. (הלוואי, והראש בכלל חוטף)
כי לובשים כובע ישן.. (בד"כ, כי לוקחים את זה בחשבון מראש)
ואגב, לאחרי החתונה יש כובע חדש, לכאורה, מהאירוסין...

• הוסף לסימניות
וואו, איזה יופי!!!!!!
אפשר גם לשים את הכול בתוך קופסה של קאפלוטש מקרטון...

• הוסף לסימניות
איזה רעיון מגניב

• הוסף לסימניות
וואו מהמם!!

יש מצב לקבל בPDF את המשפטים?

• הוסף לסימניות
מדהים!
ממש מוכשרת !!!

וגם אני תוהה מה זה קאפלוטש :unsure:
יאווו אני רואה שאני לא הראשונה שלא הבינה מה קשור כובע לחתונה לזוג צעיר
אבל הסתדר לי בראש בסוף

• הוסף לסימניות
אולי יש פה למשהו עוד רעיונות
אני כלה ואני רוצה לשלוח לחתן שלי משהו
אשמח לשמוע

• הוסף לסימניות
ואני מסתכל על ההשקעה העצומה וחושב שהחתן (וחבריו) לא מעריכים אפילו קצת מכל ההשקעה,
קוראים את העטיפות ואת העיצוב ואוכלים רק את הממתקים.

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה,
מתי אני יכולה להביא כזה דבר לחתן בתור ליטאית? אין את השבת הזאת.. 😂
אולי בפגישה אחרונה? מתאים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה