נכתב ע"י 3012;n5000600:מאיזה גיל זה מתאים?
נכתב ע"י מכון נקודה;n5000952:סליחה על הטעות כתיב... מרוב מהירות....
את החוברות [במקום שת החוברות]
נכתב ע"י ariels;n5000327:תוכלי לשלוח לי את המייל?
נכתב ע"י רבקי1;n5001273:אין לי מייל שלה
יש לינק במייל שדרכו מתחברים
אני רואה שעוד מישהי העלתה את הלינק. גם דרכו לא הצלחת?
אם תכתבי כאן את המייל שלך אוכל להעביר לך את המייל ובו הלינק
נכתב ע"י ariels;n5001340:תודה רבה!! ניסיתי להירשם דרך הקישור ולא קיבלתי שום דבר.
לכן ביקשתי פה.
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
נכתב ע"י ariels;n5001340:תודה רבה!! ניסיתי להירשם דרך הקישור ולא קיבלתי שום דבר.
לכן ביקשתי פה.
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
נכתב ע"י מרשמלו;n5001355:כנראה תקבלי את ההודעות הבאות ולא רטרואקטיביות.
יש לך פה באשכול לפחות 3 מיילים של הזמנות, תבדקי...
נכתב ע"י רבקי1;n5001501:ביקשתי מחברה שתשלח לך (יש לי בעיה עם ג'ימייל)
תעדכני האם קיבלת
אמור להיות לך למטה לינק לרישום
בהצלחה!
נכתב ע"י start;n5001820:מתי ואיפה יש יריד כזה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים