כללי ערכים של צבע ירוק בקבוק ועוד צבע נוסף שמשתלב איתו

• פותח הנושא etyb
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
היי, אחרי חיפושים ארוכים שלא הניבו כלום, רציתי לברר מה הם הערכים לצבע ירוק בקבוק דוקא(לפי בקשת הלקוח) ואיזה צבע נוסף משתלב איתו. מדובר בכריכה לברכון. אני חשבתי צבעים אחרים לגמרי, אבל זו הדרישה:rolleyes:
תודה מראש. די דחוף.

• הוסף לסימניות
אני הלבשתי לילדים ירוק בקבוק עם חום בהיר
אפשר עם שחור ואפשר עם זהב

• הוסף לסימניות
בדר"כ הצבע שמשתלב עם כל צבע כלשהו, זהו הצבע הניגודי שלו
במקרה דנן, צבע ורוד בהיר פסטל

• הוסף לסימניות
זה הולך יפה עם בורדו או חרדל

• הוסף לסימניות
בורדו בעייתי
כי השילוב הוא כריסמסי

• הוסף לסימניות
עם זהב/חרדל זה מקסים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Avishag;2011476:
עם זהב/חרדל זה מקסים.

באמת חשבתי שזה הפיתרון אך אין לי את הערכים של חרדל? יש לכם במקרה?
את הבעים אני צריכה ככריכה לבירכון. אני חשבתי צבעים שונים לגמרי והירוק ממש לא היה הכיוון. אם אראה שלא הולך בשום אופןץ אנסה להציע צבעים שונים. אם יש לכן שילובים מתאימים,יותר מאשמח!
תודה רבה רבה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שולחנית;2011479:
??? ובעברית?
נראה לי באמת תלוי למה צריך את השילוב

כריסמס
זה חג המולד
ובקשר לברכון
שילוב ירוק שמנת זהב הוא יותר ממעולה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י poto12;2011522:
כריסמס
זה חג המולד
ובקשר לברכון
שילוב ירוק שמנת זהב הוא יותר ממעולה

הבו לי ערכים. זהב כבר מצאתי בפורום.שמנת גם מסתובב לו אי שם. מה שנשאר זה רק הירוק שאני לא מצליחה למצוא את הערכים שלו.

• הוסף לסימניות
תנסי באדובי קולר אולי ליצור לך סכמה שתמצא חן לך
לא נראה לי שיש לזה איזה מתכון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה