התייעצות ערכי בדיקה ALT(GPT) גבוהים מהרגיל

• הוסף לסימניות
62 - הערך הגבוה התקין הוא 50.
מישהו יודע מה זה אומר בדרך כלל? זה אמור להיות מדאיג?
אם מישהו יכול לענות מידיעה, (לחפש בגוגל אני גם מסוגל ב"ה).
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
יעזור לי לדעת מה הגיל ומה המשקל.
בדרך כלל זה מורה על שומנים בכבד [החריגה לא קיצונית אצלך] פעמים בודדות ורחוקות על דברים מסוכנים יותר.
נסה להגביר פעילות גופנית למשך חודש אפילו קצת ותראה ישועות.

• הוסף לסימניות
ברשותך, אבקש להבין מהי מטרת השאלה, הרי ברור לכל שאם חלילה מדובר במשהו חריג הדורש פעולה כל שהיא הרופא מתקשר..

• הוסף לסימניות
יעזור לי לדעת מה הגיל ומה המשקל.
בדרך כלל זה מורה על שומנים בכבד [החריגה לא קיצונית אצלך] פעמים בודדות ורחוקות על דברים מסוכנים יותר.
נסה להגביר פעילות גופנית למשך חודש אפילו קצת ותראה ישועות.
בן 24
גובה 180
משקל 85
ללא עבר רפואי, לא נוטל כדורים.

• הוסף לסימניות
מישהו יודע מה זה אומר בדרך כלל? זה אמור להיות מדאיג?
אם מישהו יכול לענות מידיעה, (לחפש בגוגל אני גם מסוגל ב"ה).
תודה רבה!
לא אמור להיות מדאיג, זו עליה קטנה מאד,
וירוסים וכו' יכולים לגרום לעליה,

תדבר עם רופא משפחה, בשלב ראשון כנראה צריך לחזור על הבדיקה עוד חודש ולראות שחזר לנורמה

ממה שידוע לי (מנסיון אישי, לא הסמכה רפואית) - זו עליה קטנה מדי בשביל להעיד על משהו מדאיג
כן צריך לעקוב ולראות שחוזר לנורמה

• הוסף לסימניות
אני לא יודע באיזה קופה אתה......
אבל במכבי יש ערכים אחרים....הגבול 37....ולי יצא 51.......
וכבר בדקתי בגוגל....והתחלתי לאכול סרטים שזה יכול להיות בעיה בכבד.......
והרופא צחק....ואמר לי שאם היה בעיה בכבד.....זה היה באלפים.....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה