כללי ערכי הצבע הקרובים לנייר קרם... (די דחוף... תודה!)

• הוסף לסימניות
למישהו יש ביד- נייר קרם דורינא,
ו / או נייר פנינה קרם?

מה ערכי הצבע הכי קרובים לצבע של הדפים האלו?

מי שיכול לענות לי בדחיפות, זה יעזור לי מאד!
(לצורך משהו שאמור להשלח לדפוס עוד הלילה,
וצריך להתאים כמה שיותר לשאר המוצרים-שיודפסו על קרם...)

תודה רבה רבה מראש!

• הוסף לסימניות
בבקשה...... אין אף אחד?

• הוסף לסימניות
יש מאות סוגי ניייר שנקראים נייר-קרם, ואף אחד מהם לא דומה.
הנה כמה מהם:

קבצים מצורפים

• 680.jpg
    KB 134.2 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
קשה מאד שיצא דומה כל מכונה והכיול שלה וכו'
וגם אם כן תראי לפעמים שהגוון לא יהיה חלק ואחיד כמו הנייר קרם

הם לא יכולים להדפיס לך כמה ניסיונות ואז להשתמש במה שהכי קרוב?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1535329:
יש מאות סוגי ניייר שנקראים נייר-קרם, ואף אחד מהם לא דומה.
הנה כמה מהם:

קודם כל תודה רבה!

לכן צינתי למי יש ביד דורינא קרם, או פנינה קרם, כי זה הסוגי נייר שזה יהיה מודפס, ומי שיש לו את זה ביד ויש לו מסך יחסית מכוייל... יוכל לומר לי מה הכי דומה לקרמים הנ"ל.

כי כרגע כשאין לי את הניירות ביד, אין לי דרך לדעת איזה קרם הניירות הללו, יחסית לאלו שהעלתם...

• הוסף לסימניות
הערה, אם מדובר בעבודה עם כמה דפים..:
מנסיוני המר לא כדאי לצבוע בפרוצס דף בתור רקע, נוצר חוסר אחידות בין הקונטרסים...
כדאי להשתמש בפנטון (אמיתי, לא ערכי פנטון מומרים לCMYK) או רשת של צבע אחד.(השתמשתי במגנטה ויצא טוב).

• הוסף לסימניות
נראה לי היא התכוונה שהעבודה תודפס בפועל על דף קרם - אבל בשביל לראות איך תתקבל התוצאה היא רוצה לתת גוון קרם דומה לרקע לשם המחשה...

הייתי שמחה לעזור אך אין ברשותי את הדפים שציינת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה