מידע שימושי ערכת לידה - סופר פארם

• הוסף לסימניות
האם שווה? יש מישהי שלקחה לאחרונה ויכולה לפרט מה היא מכילה?
ומה צריך להביא בשביל לקבלה?
תודה

• הוסף לסימניות
אף אחת לא ילדה בחודשים האחרונים?

• הוסף לסימניות
היו פה כמה אשכולות על זה בעבר,
אמרו אז שזה לא שווה, מכיל סימילאק עם אבקת חלב נכרי, כמה חיתולים ומוצץ של לייף

• הוסף לסימניות
קבלתי לפני חודש.
בקושי מכסה את עלות הערכה.
הסימילאק למסירה (חלב נכרי)

• הוסף לסימניות
משהי לקחה לאחרונה אשמח לשיתוף של המוצרים

• הוסף לסימניות
הקפצה לא חוקית.

למיטב ידיעתי עדיין לא אקטואלי לשותומ"צ.

• הוסף לסימניות
יש משהו שיודע מה כוללת הערכה

• הוסף לסימניות
אני צריכה משהו עדכני יותר יש משהו?

• הוסף לסימניות
הערכה חמדה ומוצלחת, לא זוכרת בדיוק מה יש שם מרב ערכות שקיבלתי בבית חולים אבל זוכרת שהבנתי
לגבי סימילאק, כשאני לקחתי את הערכה לא היה להם מהדרין במלאי אבל בעיקרון יש( הם אמרו לי שאין להם חבילה שמתאימה לי, אבל אני לא נותנת הסימילאק אז לא היה אכפת לי)
וכל זה מלפני חודש בדיוק

• הוסף לסימניות
מה עוד היה בערכה זה ממש יעזור לי לדעת
הערכה חמדה ומוצלחת, לא זוכרת בדיוק מה יש שם מרב ערכות שקיבלתי בבית חולים אבל זוכרת שהבנתי
לגבי סימילאק, כשאני לקחתי את הערכה לא היה להם מהדרין במלאי אבל בעיקרון יש( הם אמרו לי שאין להם חבילה שמתאימה לי, אבל אני לא נותנת הסימילאק אז לא היה אכפת לי)
וכל זה מלפני חודש בדיוק

• הוסף לסימניות
וכל זה מלפני חודש בדיוק
לפני חודשיים קיבלתי בבי"ח ערכה אחת בלבד.
אם יש להחליף את הסימילאק מרגיל למהדרין
אז זה שווה
אם לא אז לא נראה לי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה