ערכת פעם מצגת תדמית?

• הוסף לסימניות
אני זקוקה לעזרה דחופה.

פנו אלי ממוסד שרוצה שאני יעשה להם מצגת תדמית לארוע בעוד שלושה שבועות (פחות יום). בתכנון כל הפשלות והתיקונים והוכו' וכו', יש לי עשרה ימי עבודה עבוד מצגת תדמית באורך של כשמונה דקות.
הם מביאים את המלל, אבל הם רוצים גם ראיונות שאני אסריט.

כמה הייתם מתמחרים כזה דבר?

• הוסף לסימניות
תלוי ברמת העבודה והדרישות,
מצטייר לי מינימום 5,000.

• הוסף לסימניות
תודה! האם מחיר כזה כולל בתוכו את לחץ הזמן של העבודה?
(או שזה לא נקרא לחץ של זמן?)

• הוסף לסימניות
לפי דעתי זה ממש לא לחץ של זמן
שלושה שבועות זה זמן ממש יפה וסביר

• הוסף לסימניות
שלושה שבועות זה יפה וסביר,
הובן מדברייך שהם הכינו תסריט בסיסי או שיש להם קו מוכן, לא?
זה גם תלוי עד כמה את אחראית על ההפקה, או שאת רק העורכת.
(הפקה: מי דואג למרואיינים, ללוח הזמנים לצילומים, לשינוע, להשגת חומרים ארכיוניים של המקום ועוד... אם יש בימוי - מי מביים?)
ולא ראיתי תסריט כמובן. רק 5 נראה לי המינימום.

• הוסף לסימניות
וכן, אני אחראית למצוא אנשים ולראיין, לקבוע זמנים וכו.

• הוסף לסימניות
5 אלף...

אז תגדירי,
את מפיקה, מצלמת ועורכת.
גם כותבת תסריט? גם מקליטה קריינות?

תני הצעת מחיר של 5,000.
תראי לאן הרוח נושבת.

• הוסף לסימניות
הם מביאים לי את המלל, ורוצים שאני יראיין אנשים שהם יגידו לי מי הם.
קריינות עליהם.

• הוסף לסימניות
ערכתי עשרות סרטי תדמית.
יותר נכון לומר הפקתי עשרות סרטי תדמית.
הם רוצים ממך הפקה, לא עריכה.
זה אומר שכל מה שנדרש ע"מ לעשות סרט תדמית כמו שצריך, עליך.
לא כולל צילומים והוצאות נלוות כגון קריינות, מינימום 15,000ש"ח.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
הפקה זה כל האחריות עליך להפיק את הסרט.
לדאוג לצילום, לתאום עם המרואיינים לארגן את החומר להביא את התסריט וכו'.
עריכה - העורכת מקבלת הוראות. עובדת לפי התסריט שכתבו לה ומשתמשת בחומרים שהמפיקה הביאה לה וכו'..
המחיר של המפיקה יכול להיות פי 10 מהמחיר של העורכת.
ואם את גם וגם.. אז תחשבני בהתאם.

• הוסף לסימניות
היא כותבת שמביאים לה קריינות. זה אומר שהם מכינים תסריט וכתיבה, ומן הסתם גם ארגנו את זה על חומר בסיסי, ומביאים לה פס קול מוכן, אז הם דורשים ממנה רק עריכה ויום צילומים אחד או שניים לראיונות!
חבר'ה תירגעו עם המחירים, היא צריכה לקחת לפי כמה שעות עריכה שהיא משערת שייקח לה לערוך, מחיר לשעה משוער לפי רמת העריכה שלה (שילוב אפטר ותלת מימד/מהירות עריכה/חוזק המחשב/נסיון וכו).
לגבי לחץ זמן- לחץ זה נקרא להפיק סרט כזה ביומיים-שלושה. שלושה שבועות זה יפה די יפה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אביגדור;1484786:
היא כותבת שמביאים לה קריינות. זה אומר שהם מכינים תסריט וכתיבה, ומן הסתם גם ארגנו את זה על חומר בסיסי, ומביאים לה פס קול מוכן, אז הם דורשים ממנה רק עריכה ויום צילומים אחד או שניים לראיונות!
חבר'ה תירגעו עם המחירים, היא צריכה לקחת לפי כמה שעות עריכה שהיא משערת שייקח לה לערוך, מחיר לשעה משוער לפי רמת העריכה שלה (שילוב אפטר ותלת מימד/מהירות עריכה/חוזק המחשב/נסיון וכו).
לגבי לחץ זמן- לחץ זה נקרא להפיק סרט כזה ביומיים-שלושה. שלושה שבועות זה יפה די יפה...

תגובה שפויה ומאוזנת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה