תנסה את מה שמצורף, מסתבר שזה יהיה באנגליתסליחה שאני סוטה טיפה מהנושא...
יש דבר כזה פתקים נדבקים לXP?
אם כן, אשמח לקבל.
תודה רבה!!!
אם כבר מתקינים מחדש למה לא להתקין וינדוס 7 סטארט, זו שאלה לא קושיה...לחץ כאן להורדת windows xp sp3 hebrew
ולאחר החילוץ תיקח ותצרוב את קובץ ה iso על דיסק וכניס את הדיסק ותעדכן
הנ"ל פתח ע"ז נושא וע"כ אין צורך לענות על זה כאןיש טאבלט וינדוס 10 איך אני הופך את זה לעברית?
יש לי במחשב תוכנה ייעודית לפיתוח תמונות האם התוכנה תישאר לאחר העדכון הנ"ל?לחץ כאן להורדת windows xp sp3 hebrew
ולאחר החילוץ תיקח ותצרוב את קובץ ה iso על דיסק וכניס את הדיסק ותעדכן
אם רק תשדרג לא יהיה שום שינוי בתוכנות ובקבצים.יש לי במחשב תוכנה ייעודית לפיתוח תמונות האם התוכנה תישאר לאחר העדכון הנ"ל?
אם יש לי איזה בעיה האם אני יכול להחזיר למצב הישן?
נ.ב. אין לי גישה לקובץ עקב חסימה, יש אפשרות לשתף בשרת אחר? (גמבו, דרייב, דרובוקס)
הפעם האחרונה ששדרגתי היתה לפני 7 שנים בערך כך שקשה לי לזכור מה היה שםבXP זה לא תמיד מדויק. שדרוג לפעמים מבטל תוכנות שלא עובד בSP3.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים