כבר כתבו רבים באשכולות אחרים, וזה אמת לאמיתה.ממליצה לעשות את זה בייעוץ של הרב גולדנטל.
חבל להתבזבז על חברה- זה אותו דבר
עו"ד לא ניסיתי- לא יודעת
עריכה- זה לא אותו דבר- הרב גולדנטל יותר מקצועי...
המשפט הזה אפעס משהו לא מסתדר לי.גילוי נאות: אין לי שום קשר ו/או טובת הנאה מהם.
יש אתר עם מאמרים בנושא הזה, לא נראה שיש שם הרבה, אבל אולי זה יעזור לכםהגשנו בקשה לקצבת ילד נכה ודחו אותה,
(אצל ילד אחר קיבלנו באותו מקרה)
התייעצנו עם הרב גולדנטל והוא יעץ לערער.
נשמח לשמוע מנסיון בלבד האם כדאי להמשיך לבד או לקחת עזרה מקצועית של עו"ד או חברה,
ובאופן כללי נשמח לקבל מידע על אופן הערעור מבעלי נסיון.
תודה רבה!
(כד) אָרוּר מַכֵּה רֵעֵהוּ בַּסָּתֶר וְאָמַר כָּל הָעָם אָמֵן:המשפט הזה אפעס משהו לא מסתדר לי.
ודווקא לי היה קל יותר מול 3 רופאים, תלוי מי הם. אף חברה לא נותנת לך ייעוץ של שעות, והם מדריכים לפי מה ששווה להם ולא מה ששווה לך...
בעזרת חברה השגתי 28% לצמיתות=כלום.
בעזרת הרב גולדנטל השגתי 42% לצמיתות= הרבה יותר!!!
הוכחות אמיתיות, ולא מאנשים פיקטיביים במגיבים למכתבים...
ואם תרצי תפני בהודעה פרטית ואקשר עם אנשים אמיתיים שנעזרו באמת ולא בחברות המפוקפקות למיניהן שכל רצונן הוא להרוויח על גוום של הנזקקים...
בדיוק זה מה שאמרתי.
זה לא בסתר(כד) אָרוּר מַכֵּה רֵעֵהוּ בַּסָּתֶר וְאָמַר כָּל הָעָם אָמֵן:
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: קל זכות1 //