התייעצות ערעור לטסט

• הוסף לסימניות
הגשתם פעם ערעור לטסט?
אם כן, האם הביורוקרטיה מסובכת?
והאם יש סיכוי לשנות את התוצאות?

תודה רבה.

• הוסף לסימניות
נפסלתי על בלימה במעבר חציה להולך רגל,
הנקודה היא, שהבוחן סתם בלם אותי,
אני בלמתי והבוחן בלם אחרי בעוצמה.
אמרתי לו את זה, אך הוא כמובן סירב להתייחס.
אני בדר"כ מכיר בטעויות שלי, אך הפעם אני בטוח ב - 100% שאני צודק.
השאלה היא אם שווה להגיש ערעור?

• הוסף לסימניות
הערעור בד"כ לא משתלם.
הוא לוקח זמן והרבה פעמים רק מבטל את התשלום החוזר, אבל לא את הצורך בטסט נוסף. כי הוא בעצם אומר שהכשילו שלא לצורך אבל צריך להראות שכן יודעים לנהוג.
בנוסף, בגלל שהכל מוסרט יש צורך להגיע למשרד הרישוי לצפות בסרט וגם הטסטר רואה בנפרד... ואז מתקבלת החלטה. (לוקח בסביבות חודש)

ממה ששמעתי כדאי פשוט לקבוע טסט נוסף ולא לערער, אבל כמובן שכל מקרה לגופו.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תתנחם בכך שבשיטת הטסטים החדשה נהגים רבים טוענים שרק מי שלא יודע עובר.

• הוסף לסימניות
מעבר לעניין שלי בהגשת ערעור בשבילי,
אני רוצה להגיש את הערעור על מנת להוכיח
ששיטת ההפרטה רק הקשתה על התלמיד בכל המובנים.
החל מהמבחן עצמו, בו הבוחן יכול לעשות ככל העולה על רוחו
ולנבחן אין שום יכולת להגן על עצמו. (כמו במקרה שלי, גם במצלמות לא יהיה ניתן לראות מי בלם ראשון)
המשך בתוצאות המבחן שעדיין נתונות לגמרי בידי הבוחן, (הוא מזין לתוכנה את הנתונים שהוא רוצה).
וכלה בערעורים המסורבלים שבמקרה הטוב נותנים אופציה לטסט נוסף ללא תשלום
ובמקרה היותר גרוע לא משנים כלל את התוצאה.
אני מעוניין לשלוח מכתב למבקר המדינה ולסגן וסגן שר התחבורה.

אגב, כשמקבלים תשובה בערעור אם הוא לא התקבל, מקבלים הסבר או נימוק לכך?

• הוסף לסימניות
ולנבחן אין שום יכולת להגן על עצמו. (כמו במקרה שלי, גם במצלמות לא יהיה ניתן לראות מי בלם ראשון)
המשך בתוצאות המבחן שעדיין נתונות לגמרי בידי הבוחן, (הוא מזין לתוכנה את הנתונים שהוא רוצה).

מניסיון אישי!
עברתי טסט יחד עם מישהו נוסף כרגיל, היו לו המון טעויות קשות, לי היה נקי ב"ה, הייתי 100% שאני עברתי והוא לא, התשובה היתה הפוכה ובנימוק כתוב שעשיתי את הטעויות שהוא עשה!, היה לי מורה בן 80 שכבר במקצוע למעלה מ40 שנה, הוא אמר לי חבל לך על הזמן של ערעורים וכו', אני התעקשתי והגשתי ערעור, במקביל פניתי ללשכת הרב מקלב, אחרי תהליך הערעור שהיה יחסית מהיר- יומיים-שלושה, קיבלתי תוך יום תשובה שהערעור לא התקבל!!!!!!
בסוף במקביל לערעור אחרי המון טרטורים ברשות הרישוי עד לדרגים הגבוהים - ובסיוע לשכת הרב מקלב, (הייתי ערב חתונה), קיבלתי תשובה חיובית. [דרך אגב... השני לא נפסל... צריך הרבה זהירות בכביש מנהגים כאלו....].
אז בקיצור לדעתי אם זה נושא הנתון לויכוח וא"א להוכיח אותו ב100% לדעתי חבל על האנרגיות, במיוחד שבמצלמה רק רואים את הרכב בפנים ואת המצלמה בחוץ ולא נראה לי אפשר לריב על דקויות של ברקס מספיק או לא.
בכל אופן בהצלחה רבה.

• הוסף לסימניות

בנקודות שהעלית אין כל כך שינוי בין פעם להיום גם פעם ההחלטה היתה בידיו של הבוחן בלבד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה