הפוך על הפוך
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
הגשתם פעם ערעור לטסט?
אם כן, האם הביורוקרטיה מסובכת?
והאם יש סיכוי לשנות את התוצאות?
תודה רבה.
אם כן, האם הביורוקרטיה מסובכת?
והאם יש סיכוי לשנות את התוצאות?
תודה רבה.
מניסיון אישי!מעבר לעניין שלי בהגשת ערעור בשבילי,
אני רוצה להגיש את הערעור על מנת להוכיח
ששיטת ההפרטה רק הקשתה על התלמיד בכל המובנים.
החל מהמבחן עצמו, בו הבוחן יכול לעשות ככל העולה על רוחו
ולנבחן אין שום יכולת להגן על עצמו. (כמו במקרה שלי, גם במצלמות לא יהיה ניתן לראות מי בלם ראשון)
המשך בתוצאות המבחן שעדיין נתונות לגמרי בידי הבוחן, (הוא מזין לתוכנה את הנתונים שהוא רוצה).
וכלה בערעורים המסורבלים שבמקרה הטוב נותנים אופציה לטסט נוסף ללא תשלום
ובמקרה היותר גרוע לא משנים כלל את התוצאה.
אני מעוניין לשלוח מכתב למבקר המדינה ולסגן וסגן שר התחבורה.
אגב, כשמקבלים תשובה בערעור אם הוא לא התקבל, מקבלים הסבר או נימוק לכך?
אצלי לקח שלושה ארבעה ימים כל התהליך(לוקח בסביבות חודש)
בנקודות שהעלית אין כל כך שינוי בין פעם להיום גם פעם ההחלטה היתה בידיו של הבוחן בלבדמעבר לעניין שלי בהגשת ערעור בשבילי,
אני רוצה להגיש את הערעור על מנת להוכיח
ששיטת ההפרטה רק הקשתה על התלמיד בכל המובנים.
החל מהמבחן עצמו, בו הבוחן יכול לעשות ככל העולה על רוחו
ולנבחן אין שום יכולת להגן על עצמו. (כמו במקרה שלי, גם במצלמות לא יהיה ניתן לראות מי בלם ראשון)
המשך בתוצאות המבחן שעדיין נתונות לגמרי בידי הבוחן, (הוא מזין לתוכנה את הנתונים שהוא רוצה).
וכלה בערעורים המסורבלים שבמקרה הטוב נותנים אופציה לטסט נוסף ללא תשלום
ובמקרה היותר גרוע לא משנים כלל את התוצאה.
אני מעוניין לשלוח מכתב למבקר המדינה ולסגן וסגן שר התחבורה.
אגב, כשמקבלים תשובה בערעור אם הוא לא התקבל, מקבלים הסבר או נימוק לכך?
זה מה שאני רוצה להוכיח,בנקודות שהעלית אין כל כך שינוי בין פעם להיום גם פעם ההחלטה היתה בידיו של הבוחן בלבד
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים