אויב_באדמת_ידיד
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
מספיק שם תחנה או צריך גם את המספר שלה?חובה לדעת: שם התחנה בה עלית, ותאריך!
בלי זה, אין עניין להגיש ערעור!!
מספיק שם תחנה או צריך גם את המספר שלה?חובה לדעת: שם התחנה בה עלית, ותאריך!
בלי זה, אין עניין להגיש ערעור!!
מספיק שם אבל מדוייק!מספיק שם תחנה או צריך גם את המספר שלה?
תודה!מספיק שם אבל מדוייק!
וואו, שיהיה בהצלחה..............קיבלתי דו"ח על זה שלא שילמתי באוטובוס פנימי - לא משנה שאגד חייבים לשנות את הצפצוף של המכשירים דחוף! גם אם לא שילמתי זה עושה צפצוף, ובלחץ של כל האנשים שעולים אחריך, אתה לא בודק אם זה צלצול לחיוב או לשלילה... -
בקיצור, אני רוצה לערער,
השאלה האם שווה לנסות, אם יש סיכוי, מישהו יודע? ערער?
אשמח לעצות ועזרה.
תודה מראש...
הסתדרת?מישהו יודע לומר לי למה כבר שעה ורבע בערך אחרי שמילאתי את הטופס ולחצתי על "שלח" הוא עדיין עושה לי את זה??צפה בקובץ המצורף 1350295??
הלם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!חוצפה שכזאת לא שמעתם!!!!!!!!!!!!!!
אני קיבלתי לפני 5 שנים דוח
על אי תיקוף- כאשר המכשיר לא עבד!
הגשתי ערעור והוא התקבל
ביטלו לי את הדוח!!!
היום (לפני כשבוע)! אני מקבלת פניה ממשרד עורכי דין שלא שילמתי דוח לאגד
למרות שהערעור בזמנו התקבל..
הם טוענים שהייתי צריכה לשמור את הטופס שמאשר את קבלת הערעור וביטול הדוח- 7 שנים!!!(חוק התיישנות)
אין להם איך להוכיח שאכן זה התבטל..
ואיך אני יוכיח??????
זה שיטת מצליח...
ביננו מי שומר אישורים כאלה למשך שנים??
וכמובן
הקנס צבר ריביות והוצאות שכר טרחה וכו..
כך שגם אם הדוח שלכם התבטל..
תזכרו לשמור את האישור למשך 7 שנים![]()
להגיד לשופט שאתה ממש מצטער.. זאת היהת טעות...ביקשתי להישפט על דוח קורונה
וקיבלתי זימון למשפט עוד חודשיים
מה עוד אפשר לעשות ?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים