- הוסף לסימניות
טסטר שהכניס את הרגל מתחת לדוושה של הברקס, ואני רוצה לערער - איך עושים את זה? זה עובד? כמה זמן זה דורש?
אתה רוצה רישיון או זיכוי על האגרה לטסט הבא?טסטר שהכניס את הרגל מתחת לדוושה של הברקס, ואני רוצה לערער - איך עושים את זה? זה עובד? כמה זמן זה דורש?
עדיף רשיון, אבל אם לא אז זיכויאתה רוצה רישיון או זיכוי על האגרה לטסט הבא?
זה יקח הרבה מאוד זמן עד שיהיה תשובה.עדיף רשיון, אבל אם לא אז זיכוי
טסטר ערבי מעצבן, אבל את זה הוא כנראה עשה בטעות. כמובן שאחרי זה הוא לא הודה בזהרציני? איזה פחד, למה הוא עשה את זה?
מכחיש מכל וכלמה המורה נהיגה אומר על זה?
אז איך אתה מתכנן להוכיח?מכחיש מכל וכל
לא מתכנן להוכיח כלום, פשוט לערער.אז איך אתה מתכנן להוכיח?
מי יהיה בצד שלך?
לא יודעת עד כמה זה יצליח אם אין הוכחותלא מתכנן להוכיח כלום, פשוט לערער.
לא נתתי ברקסלא יודעת עד כמה זה יצליח אם אין הוכחות
מה כתוב לך בהערות על הפסילה?
באיזה סיטואציה?לא נתתי ברקס
תכל'ס כן. אבל לא משנה מה בדיוק קרה, אני יותר רוצה להבין איך אני מערער. המורה יכול לעשות את זה? צריך להתייצב איפשהו?באיזה סיטואציה?
מעבר חצייה, כניסה לכיכר, הולך רגל מתפרץ לכביש, רכב שעושה רוורס..
אתה ניסית לתת ברקס והטסטר פשוט חסם אותך?
אם אי אפשר ללחוץ על הברקס סימן שהוא שם שם רגלאיך שמת לב שהוא דחף רגל, העיניים שלך היו ברגל שלו?
כנהג קשה לי להבין את הסיטואציה ששמת לב.
נשמע הזוי.אם אי אפשר ללחוץ על הברקס סימן שהוא שם שם רגל
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים