ערפל - הציור המשופר

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על ההערות
מה דעתכם על השיפורים והשינויים?
(את הנושא הלשוני- ניתן להמשיך לטחון באשכול הקודם)

• הוסף לסימניות
אני חייב לציין שמציור לציור אתה פשוט נהיה טוב יותר, נחמד מאוד לעקוב.

• הוסף לסימניות
לא - רגיל!!
(עדין, למה מ"ר מכופף?)

• הוסף לסימניות
הביצועים מאד מענינים ואמנותיים.
מותר לשאול במה אתה מצייר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אהובה ו;949974:
לא - רגיל!!
(עדין, למה מ"ר מכופף?)
האיש משה עניו....
נכתב ע"י אהובה ו;949976:
הביצועים מאד מענינים ואמנותיים.
מותר לשאול במה אתה מצייר?
מצייר ב MyPaint באמצעות העכבר.

• הוסף לסימניות
שוב... אהבתי מאווד.
יותר מבטא ערפל,
אבל ממש מפריע לי העיגולים הממשיים בחלקים של הערפל הרחוקים יותר מ"משה" (אולי אפשר לקרוא לזה מסגרת) זה לא מספיק אבסטרקטי, ומוריד מההשראה :/

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צברית;949978:
שוב... אהבתי מאווד.
יותר מבטא ערפל,
אבל ממש מפריע לי העיגולים הממשיים בחלקים של הערפל הרחוקים יותר מ"משה" (אולי אפשר לקרוא לזה מסגרת) זה לא מספיק אבסטרקטי, ומוריד מההשראה :/
תודה
אני ראיתי בזה התאבכות של עשן כבד.
את המשפט האחרון אני לא כל כך הבנתי.
"זה לא מספיק אבסטרקטי" - לא התכוונתי ליצור משהו אבסטרקטי - אולי כוונתך לריאליסטי? , ו"מוריד מההשראה" - ההשראה שלי לא ממש יכולה לרדת כי היא טבועה ביצירה - אולי התכוונת שזה מפריע לך לשאוב השראה מהיצירה שלי.

• הוסף לסימניות
התכונתי שהעיגולים מידי מוחשיים/ ראיליסטים/ ההיפך ממופשטים. [אני גרועה בלהגדיר, בטח דברים כאלו שעוסקים במופשט וכדו..סורי]
ובדיוק... זה מפריע לי לשאוב השראה, כאילו זה חוסם את הדימיון, שהוא נתקל פתאום בדבר מאווד מוגדר.
הציורים שלך תמיד מאווד לא מוגדרים לכן אני אוהבת אותם ומתחברת.
מקוה שהובנתי :)

• הוסף לסימניות
מקסים!!!!
אומנות מיוחדת!!
אפשר לא לגמור להסתכל על הערפל...

הפריע לי טיפה העיגולים החדים שנמצאים מקדימה תנסו לטשטש טיפה.

• הוסף לסימניות
יפהפה בצורה לא רגילה.
יהודי ומרגש, הרבה עומק.. תודה על השיתוף.

• הוסף לסימניות
משה בתוך הענן, מחזה שמיימי ממש.
ציור נהדר! (וזה עוד עם עכבר...)
אולי תעבור לעט דיגיטלי כבר? :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צברית;949978:
שוב... אהבתי מאווד.
יותר מבטא ערפל,

מאוד יפה! אני דווקה הפוך - אהבתי את העיגולים, אני רואה בזה דימיון של הצייר.

• הוסף לסימניות
הצבעים, האוירה, הקומפוזיציה, הביצוע- מיוחד ומלא השראה!
נכנסתי כבר כמה פעמים להסתכל...
(מצטרפת לקודמי בדבר העיגולים- לדעתי מה שמפריע ולא משתלב אלו בעיקר הגדולים מאוד, באמצע ולמעלה בימין. מעניין יהיה לראות אותם כשהם מטושטשים יותר)

• הוסף לסימניות
משופר בהחלט!!!
איזה יופי!

• הוסף לסימניות
אלוף.. אוטנטי לגמרי..

• הוסף לסימניות
יש לי סנטימנטים למעמד הזה.:)
יעידו כניסותי לצפייה בדף.

באמת, אבל באמת מערפל
ח-ו-ש-י-ם...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני שמח ששמעת לעצתי ;)

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה