ערפל כבד על המסך. בבקשה תנסו לעזור לי...

• הוסף לסימניות
יש לי מסך דק של חברה לא מוכרת בשם KTS עד לפני חודש הוא היה מצוין צבעים חדים ויפים, ופתאום הוא השתבש, כשאני מדליקה את המחשב הצבעים חדים ויפים עד שהוא נכנס לווינדוס, אני רואה את הסמל של ווינדוס בצבעים יפים ואז כאילו ערפל יורד על המסך והכל נהיה "מת", צבעים עכורים, ניסיתי לשחק בקונטרס ובבהירות אך ללא הצלחה.
למישהו יש נסיון עם דבר כזה? בבקשה תעזרו לי זה חשוב לי מאד.

• הוסף לסימניות
אולי זאת הבעיה שאת לא משתמשת ב32 או 24 ביט של צבעים (את יכולה לראות את זה במאפיינים של שולחן עבודה >> הגדרות)
מדובר על ערפל או על חוסר צבע?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;483700:
אולי זאת הבעיה שאת לא משתמשת ב32 או 24 ביט של צבעים (את יכולה לראות את זה במאפיינים של שולחן עבודה >> הגדרות)
מדובר על ערפל או על חוסר צבע?
אני משתמשת ב-32
מדובר על ערפל, כאילו הניחו משהו על המסך.

• הוסף לסימניות
לפעמים זה חיבור לא טוב של כבל המסך. תנסי להוציא ולהכניס.

• הוסף לסימניות
לפי התיאור שלך (צבעים נורמליים ואז שינוי לרעה עם סיום טעינת ווינדווס), נשמע שמוגדר פרופיל צבע בתוכנת הכיול של שומר המסך (או בתוכנת כיול אחרת שמותקנת על המחשב)

רוב הדרייברים של כרטיסי המסך היום מתקינים אייקון ב"לוח הבקרה" שמאפשר לכייל את איזון הצבע של כרטיס המסך.
צפה בקובץ המצורף 77700
נ.ב. במקרים מסויימים, שנאי פגום יכול לגרום לתצוגה דהויה, אם כי זה לא נשמע הבעיה שלך.

קבצים מצורפים

• screen.png
    KB 78.8 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
תודה רבה,:)
אכן כיילתי עם התוכנה הנ"ל והסתדר.

• הוסף לסימניות
ישבתי עכשיו ליד המחשב כשהוא נכנס לווינדוס וראיתי שהבעיה לא נפתרה הצבעים השתפרו עם תוכנת הכיול אבל לא לגמרי, כשהוא כותב "טוען הגדרות אישיות" הוא נהיה עכור כזה כאילו המסך עבר להשתמש בצבעי CNYK
מישהו נתקל בדבר כזה??

• הוסף לסימניות
ממליץ למחוק דרייברים של המסך ולהתקין אותם מחדש.

• הוסף לסימניות
הוספתי משתמש חדש ובו הצבעים מצוינים ובמשתמש הרגיל עדין יש שיבוש בצבעים משהו כמו CMYK - לא צבעים יפים.
לכן זה לא נראה לי אף אחת מהסיבות הנ"ל, אני מאמינה שזה משהו בהגדרות, אבל אין לי מושג איפה משנים כזה דבר.

• הוסף לסימניות
ניסת למחוק דרייברים ולהתקין?

• הוסף לסימניות
זה בכל הצבעים או דוקא של הממשק?
אם את פותחת תמונה גם היא ככה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;513635:
ניסת למחוק דרייברים ולהתקין?

לא ניסיתי כי אני לא מבינה בזה ואני פוחדת להרוס.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליבי;513736:
לא ניסיתי כי אני לא מבינה בזה ואני פוחדת להרוס.
ככה:
קליק ימני על מחשב שלי
ניהול
מנהל ההתקנים
מתאמי תצוגה לפתוח את ה+ ולבחור רולוונטי
קליק ימני עם העכבר עליו
עדכון מנהל התקן...
לבחור אוטומטי, או
ידני>מקום ספציפי>מתאמי תצוגה>מתוך דיסק.. (דיסק התקנת הדרייבר)

ובהצלחה.

• הוסף לסימניות
תבדקי היכן שכיילת

אם יש שם אפשרות איפוס/ חזרה להגדרות יצרן וכו'
אם זה לא עוזר ניתן באמת להסיר דרייבר ולהתקין שוב.

אהד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה