'עשה זאת בעצמך' מתקן רקעים קבוע

• פותח הנושא E&A
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה.;945172:
אהה, הבנתי.
אני מכירה את המתקן הזה (עליו דיברתי שאני רוצה לקנות). הבעיה שלי היא לא השגת המתקן, אלא השגת אישור לקדוח שוב בתקרה ולתלות עליה עוד מתקן. (המתקן הנוכחי שלי מתאים רק לרקע יחיד כבד מאוד. רקע הויניל לא יכול להיתלות על מתקן רקעים סטנדרטי כמו שלך, הוא פשוט שובר את המתקן מרוב שהוא כבד.)

יש לי מתקן כמו של רוזמרין
הוא לא כבד תליתי אותו על תקרת רביץ (נראה לי ככה קוראים לזה) לא תקרה חזקה מאוד
והוא מחזיק יפה...

• הוסף לסימניות
אני רואה הבנות פה עובדות בתנאים טובים......לא רע ;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקי פרידמן;945173:
יש לי מתקן כמו של רוזמרין
הוא לא כבד תליתי אותו על תקרת רביץ (נראה לי ככה קוראים לזה) לא תקרה חזקה מאוד
והוא מחזיק יפה...
לא הבנת. הרקע שלי כבד, לא המתקן. הרקע שלי ישבור את המתקן הזה. זה רקע ויניל כבד נורא, לא רקע נייר.

• הוסף לסימניות
לא ידעתי שויניל זה כזה כבד.
היה לי הרבה סיבוכים עם ההתקנה, עד שגיס שלי המוכשר העמיד אותו על תילו.

היה ברזלים בתקרה, המקום מאוד צפוף, הקופסא של התריס...וכו'.

אבל רבקה, כשאני רואה איך הכל עומד יפה- זה פשוט כיף לעבוד כך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliM;945175:
אני רואה הבנות פה עובדות בתנאים טובים......לא רע ;)

בעלי שלח אותך?

ואני כל הזמן מנסה לשפר עוד... :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rosmarin;945178:
לא ידעתי שויניל זה כזה כבד.
היה לי הרבה סיבוכים עם ההתקנה, עד שגיס שלי המוכשר העמיד אותו על תילו.

היה ברזלים בתקרה, המקום מאוד צפוף, הקופסא של התריס...וכו'.

אבל רבקה, כשאני רואה איך הכל עומד יפה- זה פשוט כיף לעבוד כך.

כן, אני יודעת שזה כיף. אבל זה לא תלוי בי אלא בבעל הדירה...
אבא שלי הציע לאלתר משהו שיאפשר לתלות מתקן כמו שלך על גבי המתקן הקיים שלי. אבל אין לי כוח לגרום לו לחשוב על רעיון ספציפי איך לעשות את זה. זה נראה לי כ"כ לא אפשרי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rosmarin;945180:
בעלי שלח אותך?

ואני כל הזמן מנסה לשפר עוד... :)

דווקא לא,אני יקבל ממנו אחוזים אם אני יצליח לעשות משהו??

• הוסף לסימניות
בהצלחה עם בעל הדירה...

אחד הפתרונות שגיס שלי הציע לנו היה באמת להלביש את המתקן השני על הראשון... אז אם אי פעם תרצי- אולי הוא יוכל לעזור לך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פיקצר פרפקט;944795:
אני חושב שאפשר להצמיד את הטפט לגליל קרטון\או צינור פלסטיק 2צול יותר גדול מהרקע, ועל השוליים לקבוע חבל דק וחזק.
כשמורידים את הרקע, החבל יתגלגל על הצנור, כשימשכו מטה את החבל, הרקע יעלה...
זה לא יעבוד טוב מכיון שהצינור אליו מחובר הנייר הוא בקוטר יותר גדול ממוט המתכת של המתקן, בשונה מהמתקן הרגיל הנקנה בחנויות שהמוט עצמו מסתובב ומגלגל את הצינור
ולכן כשהנייר יעלה הוא לא יתגלגל בצורה אחידה כי הצינור ינוע מצד לצד על המוט

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה.;944769:
דבר ראשון, הרקע המדובר הוא רקע ויניל כבד בטירוף, ובלתי אפשרי להרים ולהוריד אותו ללא שרשרת.
דבר שני, המתקן שלי הוא שיפור לעומת שלך בכל פרמטר (בלי להעליב, כן? הוא פשוט ייעודי לזה).
ברקעי הנייר הצבעוניים אני משתמשת בשתי חצובות עם מוט, שבעצם מדמות בדיוק את המתקן שלך, רק לא תלוי על התקרה. (עם אותו המאפיין שציינת, שהרקע לא מקובע למוט אלא יושב רופף עליו.) ובכל פעם שאני פותחת רקע נייר אני צריכה לדחוף לתוך הגליל חתיכות בד כדי שיקבעו את הגליל, אחרת הוא נפתח עד הסוף. כלומר, גם המתקן שלך זה בדיוק מה שהיה קורה לי.
במחשבה שניה, גם עם רקע הוויניל הלבן עבדתי ככה פעם (עם מוט על חצובה, כשהרקע רופף על המוט) והוא כל הזמן התגלגל עד הסוף והבהיל כמעט למוות את הילדים המצולמים... צילמתי איתו ככה איזה פעם או פעמיים (ותקעתי חתיכות בד כדי שלא יתגלגל, אבל זה לא לגמרי עזר) והתייאשתי. אח"כ עברנו דירה ואז סידרתי את המתלה הקבוע ובו המצב הרבה הרבה יותר טוב (בהתחלה הוא נשאר עומד כמו גדול בלי צורך בקיבוע, דווקא כי הוא צמוד צמוד למוט. זה בדיוק מה שגורם לו כמעט לא לזוז), אבל בסופו של דבר גם על המתלה הקבוע הוא התחיל להתגלגל עד הסוף, אז מצאתי את הפטנט של קיבוע השרשרת.
חשבנו על כמה פתרונות וזה הכי פרקטי למתקן שלי וגם לרקעים הצבעוניים שלך
תנסי הנייר לא יפתח
בהצלחה :)

קבצים מצורפים

• DSC_0999.jpg
    KB 200.9 · צפיות: 45
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י אחינועם;945534:
תנסי הנייר לא יפתח

מגניב.
אני הולכת לנסות את זה
זה גם מתמבור? :D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקי פרידמן;945578:
מגניב.
אני הולכת לנסות את זה
זה גם מתמבור? :D
חנות למכשירי כתיבה או משהו כזה..
שימי לב לקנות את הגודל הרצוי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אחינועם;945534:
תנסי הנייר לא יפתח
לויניל זה בוודאות לא יעזור. לרקעי הנייר יכול להיות, אבל בינתיים אני משתמשת בחתיכות הבד והן עושות את העבודה.
:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה.;945735:
לויניל זה בוודאות לא יעזור. לרקעי הנייר יכול להיות, אבל בינתיים אני משתמשת בחתיכות הבד והן עושות את העבודה.
:)
את מתכונת במתקן שלך?
כי במתקן שלי נראה לי שזה יתאים גם לויניל. 2 תפסנים משני הצדדים כי הם נצמדים חזק מאד תקני אותי עם אני טועה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אחינועם;945765:
את מתכונת במתקן שלך?
כי במתקן שלי נראה לי שזה יתאים גם לויניל. 2 תפסנים משני הצדדים כי הם נצמדים חזק מאד תקני אותי עם אני טועה.
גם לא במתקן שלך. את לא מבינה, הויניל הזה נורא ואיום מהבחינה הזו.
אבא שלי טוען שאם הגליל יפול על ילד הוא יכול להרוג אותו. (לכן הוא חיבר לי אותו לתקרה עם ברגי הג'מבו הגדולים ביותר שקיימים, ולא עם ברגי הג'מבו שהגיעו עם המתלה עצמו.)

• הוסף לסימניות
אגב, למה ויניל?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rosmarin;945877:
אגב, למה ויניל?
עמיד ורב פעמי, ניתן לניקוי קצת יותר בקלות (לעבור עם מחק על רקע נייר? סיוט...).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה.;945923:
עמיד ורב פעמי, ניתן לניקוי קצת יותר בקלות (לעבור עם מחק על רקע נייר? סיוט...).

חוץ מהיתרונות האלו יש הבדל גם בתוצאה של הצילום? (בין נייר לויניל)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקי פרידמן;945965:
חוץ מהיתרונות האלו יש הבדל גם בתוצאה של הצילום? (בין נייר לויניל)

האמת היא שמעולם לא צילמתי על רקע נייר לבן, אז קשה לי להגיד. מאמינה שלא. בטוח שאין חסרונות לוויניל בגירסה הזו, אבל אני מאמינה שגם אין יתרונות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה