עשו לו תספורת???

• הוסף לסימניות
אהבתי את התמונה הזו, למרות פשטותה ואולי בנאליותה.
מה דעתכם?

קבצים מצורפים

• camer2222.JPG
    1.7 MB · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד, אהבתי!!!!

• הוסף לסימניות
חביב.

בתמונה כזו הייתי ממליץ להקפיד שהעץ יכנס בדיוק מהפינה (עדיין ניתן לקרופ וליצור זאת ולהפור את היחס לריבוע).

א"א לומר שהתמונה בחשיפת יתר, אבל שליש או שני שליש סטופ פחות היו עושים רק טוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמשוןוווו;651883:
תודה,
אפשר לעשות זאת עם פוטושופ או camera raw, נכון לא?

עם פוטושופ בוודאי, אני לא משתמש בתוכנה השניה, אבל ניתן לבצע זאת כמעט עם כל תוכנה שמתעסקת עם תמונות.

התמונה לא חדה מספיק.

הצעה שלי (בגלל שהעריכה נעשתה על תמונה קטנה האיכות לא טובה, עכ"פ מעבר לסיבוב ב3 מעלות וקרופ מרובע הוספתי קונטרס והורדתי מעט בהירות, זה נראה אמנם מעט אטום ולכן צריך לנסות ולעבד יותר בקובץ המקורי):

• הוסף לסימניות
לטעמי הקריפה קצת צופפה (נהיה חנוק) ויותר הזיקה מאשר הועילה. יש לי גם תמונה עם הגזע מהזווית אך זאת יצאה יותר טוב מבחינת שאר הפרמטרים.

דרך אגב (סקר) עם איזו תוכנה אתם מכווצים את התמונות ע"מ להעלותם לפורום? יש לי תוכנה ייעודית לזה בשם "FSResizer" והיא מורידה מהאיכות באופן דרסטי.
אאוטלוק (שלח אל-העתק-הדבק) מוריד מהפרטים ומטשטש, ופוטושופ שינה לי מהצבעים, לדוגמה, פה בתמונה הזו הוכרחתי להעלות באיכות של 1.5 מגה כדי שהצבעים יישארו אותנטיים, ופחות מכך השמיים נהיו סגולים משום מה. אז מה אתם עושים?

• הוסף לסימניות
הקרופ בוודאי צופף, א"א לתקן תמונה אם הצילום בעיקרו לא מקומפז. זו רק הצעה להציל את התמונה לטעמי.

אני מכווץ לפני ההעלאה לפורום עם FastStone Photo Resizer, שרול ידידנו המליץ עליה לפני כמה שנים והיא מאד נוחה וקלה לשימוש, ניתן גם להוסיף בה את החתימה האישית, ליצור מסגרות פשוטות וכו'.

אתה יכול גם לנסות את Microsoft Office Picture Manager, חלק אינטגרלי מכל חבילת מייקרוסופט אופיס. לא הייתי ממליץ לעבד את התמונה עם התוכנה אבל קרופים והקטנה היא בסדר.

• הוסף לסימניות
זו בדיוק התוכנה שכתבתי קודם בקיצור, והיא ממש מורידה מהאיכות של התמונה.
אני מצרף דוגמאות של כל התוכנות ותראה את ההבדלים.
השתדלתי שיהיה פחות או יותר אותו גדול, חוץ מה'אאוטלוק' שאין יותר איכותי מזה.

נ.ב. כמובן שכל הזכויות שמורות וכו'

קבצים מצורפים

• FastStone Photo Resizer.jpg
    KB 330.5 · צפיות: 18
  • PHOTOSHOP.jpg
    KB 337.7 · צפיות: 30
  • PICTURE MANAGER.jpg
    KB 392 · צפיות: 28
  • אאוטלוק.jpg
    KB 184.2 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
תנסה לשחק עם ההגדרות בתוכנה שאני משתמש, יש שם כמה וכמה פורמטים של כיווץ. תבדוק בהיסטוריה של התמונות שלי ותוכל לראות שזו תוכנה מצויינת.

עם אאוטלוק אני בד"כ משתמש כדי לשלוח תמונות, לא כדי לכווץ אותן.

• הוסף לסימניות
משום מה אאוטלוק עושה את העבודה לא רע בכלל.
אני לא יודע איך מצד אחד לכווץ כמו שצריך ומצד שני שהתמונה תישאר חדה ומקורית, אולי תתן לי את ההגדרות שאתה מגדיר כשאתה מכווץ.

• הוסף לסימניות
אני לא ליד מחשב אחר כרגע ואין לי כאן את התוכנה.

תנסה לשחק עם ההגדרות של הRESIZE, יש שם ליד האפשרות לבחור את גודל התמונה לאחר הכיווץ, גם כמה וכמה פורמטים.

בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה