עשיית קטלוג פונטים

• פותח הנושא ch1
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שלום
האם יש למישהו רעיון איך אפשר לעשות קטלוג מודפס של כל הפונטים (עברית+אנגלית) שיש לי במחשב: שם הגופן+דוגמא שלו.
תודה! :)

• הוסף לסימניות
יש מיני-תוכנה שנקראת TFT

מצורפת.
מקליקים פעמיים והיא נפתחת, צריך לפתוח אותה כמו בלכידת המסך שהעליתי, ולפני שפותחים אותה לבחור מדפסת PDF כמדפסת ברירת מחדל ואח"כ בתוכנה עצמה להדפיס (PRINT) וליצור קובץ PDF.
אפשר גם לבחור פונטים מסוימים ועוד כמה פונקציות.
לא ידוע לי של מי התוכנה.

קבצים מצורפים

• TFT.rar
    KB 322 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
איך מעלים תמונה?

• הוסף לסימניות
תודה, לא הבנתי בדיוק איך משתמשים בה...
בכל מקרה, תמונה מעלים כך:
יש חלון של אפשרויות נוספות. בתוכו יש "צרף קבצים" ושם צריך ללחוץ על "ניהול קבצים מצורפים". שם צריך לבחור אם רוצים להעלות קובץ מהמחשב שלך או לשים תמונה מקישור באינטרנט. אם את רוצה להעלות תמונה מהמחשב שלך, את צריכה ללחוץ על "עיון" לבחור את מיקום הקובץ ואז על "העלה".
תודה שוב...

• הוסף לסימניות
משום מה ההודעה נמחקה...
אבל תודה לקרש על הרעיון---זה באמת עובד!

• הוסף לסימניות
מה הרעיון של קרש?

• הוסף לסימניות
בתוכנה שהביאו למעלה חשבתי שיש תצוגה רק באנגלית, אבל היא הציעה לכתוב אותיות עבריות ואז יראו בתצוגה גם את הפונטים העבריים.

• הוסף לסימניות
אוקי, טענתי את כל הפונטים שיש לי, ועכשיו?? הדפסה לPDF הוא לא נותן לי, שמירה בשם - גם לא.
אז מה כן??

• הוסף לסימניות
זו התמנה לתוכנת הTFT

נכתב ע"י ch1;946464:
תודה, לא הבנתי בדיוק איך משתמשים בה...
בכל מקרה, תמונה מעלים כך:
יש חלון של אפשרויות נוספות. בתוכו יש "צרף קבצים" ושם צריך ללחוץ על "ניהול קבצים מצורפים". שם צריך לבחור אם רוצים להעלות קובץ מהמחשב שלך או לשים תמונה מקישור באינטרנט. אם את רוצה להעלות תמונה מהמחשב שלך, את צריכה ללחוץ על "עיון" לבחור את מיקום הקובץ ואז על "העלה".
תודה שוב...
זו התמנה לתוכנת הTFT

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    KB 167.8 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף הול;946673:
אוקי, טענתי את כל הפונטים שיש לי, ועכשיו?? הדפסה לPDF הוא לא נותן לי, שמירה בשם - גם לא.
אז מה כן??

צריך להגדיר את מדפסת הPDF כמדפסת ברירת המחדל, אח"כ לפתוח את התוכנה ואז להדפיס. צריך להפתח חלון כמו בשמירה תחת שם.

• הוסף לסימניות
האם מהתוכנה TFT אפשר להדפיס כי הוא לא נותן לי להדפיס את רשימת הגופנים כולה רק אחד אחד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה