עשיתי הדרכת וידיאו על הטמעת גוגל אנליטיקס באתר

• הוסף לסימניות
עשיתי הדרכת וידיאו על הטמעת גוגל אנליטיקס באתר וורדפרס\גומלה.
אני משתמש בשיטה שונה ממה שכולם עושים, לא עורך את הדף ראשי של התבנית ולא משתמש בתוסף, אני משתמש בשיטה טובה יותר.
בבלוג החדש שלי על נושאים של בניית אתרים.
אני מאפשר גם כן הורדה של הסרטונים בשביל בעלי רימון\אתרוג ודומיהם.
אשמח לקבל תגובות גם כן על הבלוג.
http://blog.3pinot.com

• הוסף לסימניות
הבלוג חסום באתרוג

• הוסף לסימניות
השיטה לא טובה, היא תלויית תבנית, ואני לא חושב שהיא עדיפה על תוסף ייעודי או הטמעה בקוד

• הוסף לסימניות
בנוגע לאתרוג אז שלחתי להם את הקישורים של האתר ושל השרת הורדות ו אני מקווה שהם יפתחו את זה.
בנוגע למה שshia כותב
אז בעיניי השיטה יותר טובה מלהתקין תוסף כי התוסף ראיתי שאין לך שליטה מלאה ו הרבה אפשרויות זה רק לפרימיום.
בנוגע לזה שהשיטה תלויה בתבנית אז זה נכון אבל עד רמה מסוימת,
א. כי יש מיקומים שנמצאים ברוב התבניות
ב. אני מעדכן כל הזמן את הקבצים של אותה תבנית אצלי במחשב ואני לא רוצה כשאני עורך את הקובץ להתעסק עם כל הקודים שאני מכניס שם, אני רוצה קוד נקי.
ג. לרוב האנשים אני מאמין שזה הרבה יותר פשוט מאשר להסתבך עם הקוד.
בכל מקרה השיטה הזאת ודאי לא פחות טובה מלערוך את הקוד, ככה אני מסתכל על זה.

• הוסף לסימניות
דרך אגב זה כבר נפתח ברימון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה