שאלה עשיתי מטבח וסטיתי מהסהרה ויצא לי קצת ביז איזה שיש לבחור כדי להציל את המצב ועדיין ישאר מודרני וסטייל

• הוסף לסימניות
עשיתי מטבח וסטיתי מהסהרה ויצא לי קצת ביז איזה שיש לבחור כדי להציל את המצב ועדיין ישאר מודרני וסטייל,בהתחלה חשבתי את הטרוונטין של הסקאלה אבל אני מפחדת שזה יחוויר
למשהי יש רעיון אולי
משהו עם שחור
מצורף הסרטה
Capture.PNG
Capture2.PNG

• הוסף לסימניות
עוד משהו, לוקח זמן להתרגל לדברים, אומרת מנסיון, בהתחלה גם אני רציתי להחליף המון דברים, אבל לאט לאט מתרגלים ודברים כבר באים בטוב. זה ענין של זמן

• הוסף לסימניות
שאלה קצת לא קשורה.
בעבר היה אשכול
לכל מוצר במטבח שיהיה לו מקום.
כל אחת כתבה מה אצלה חסר במטבח שאין לו מקום.

אשמח אם משהי תוכל להעלות לכאן את הקישור?
תודה!

• הוסף לסימניות
מהמם!
לדעתי כבר נמאס מסהרה
זה נראה שכפול מטבחים......
תנסי תאורות שונות ותראי מה מתקבל לך הכי טוב בעין

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
השמע לא מכבד. מציעה להוריד את הסרטון.
מטבח ממש יפה.

• הוסף לסימניות
למה להציל את המצב? מי קבע שהסהרה יותר יפה?
המטבח מהמם!

• הוסף לסימניות
אני לא מליחה לערוך את ההודעה אשמח לדעת איך
יש לך על אותה הודעה אייקון של עריכה למטה
תלחצי עליו ופשוט תעשי מחיקה בלחיצה על האייקון של הפח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה