שאלה עשיתי מטבח וסטיתי מהסהרה ויצא לי קצת ביז איזה שיש לבחור כדי להציל את המצב ועדיין ישאר מודרני וסטייל

• הוסף לסימניות
עשיתי מטבח וסטיתי מהסהרה ויצא לי קצת ביז איזה שיש לבחור כדי להציל את המצב ועדיין ישאר מודרני וסטייל,בהתחלה חשבתי את הטרוונטין של הסקאלה אבל אני מפחדת שזה יחוויר
למשהי יש רעיון אולי
משהו עם שחור
מצורף הסרטה
Capture.PNG
Capture2.PNG

• הוסף לסימניות
עשיתי מטבח וסטיתי מהסהרה ויצא לי קצת ביז איזה שיש לבחור כדי להציל את המצב ועדיין ישאר מודרני וסטייל,בהתחלה חשבתי את הטרוונטין של הסקאלה אבל אני מפחדת שזה יחוויר
למשהי יש רעיון אולי
משהו עם שחור
מצורף הסרטה
צפה בקובץ המצורף 1948055צפה בקובץ המצורף 1948056
השיש שבחרת נראה מדליק למטבח שלך
לא נראה לי כדאי יותר כהה מיזה ממש לא

איזה עומק עשית את הארונות העליונים הראשונים? כולל הדלתות ??

• הוסף לסימניות
הנראות של הצבע היא גם ענין של תאורה נכונה שיכולה לשחק במראה של הצבע ולשנות את את הנראות מעט לכיוון שרצית מלכתחילה. ישכאן בפורום מעצבות שמבינות בתאורה, אולי תבקשי יעוץ לגבי פריסת תאורה וצבע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה