עזרה עשיתי סגולת שני חמישי ושני אצל הרבי ר' גדליהו משה מזוועהיל ונושענו

• הוסף לסימניות
עשיתי סגולת שני חמישי ושני אצל הרבי ר' גדליהו משה מזוועהיל ונושענו
מי שרוצה לדעת עוד פרטים על הסגולה שישאל כאן זו סגולה בדוקה שעוזרת לכל דבר ממש פלעים
תבואו לשם ותראו כמה נושעו אין מספר ב''ה

• הוסף לסימניות
שמגיעים לציון בשני חמישי ושני (או ביום או בלילה שלפני = ראשון בלילה וכו')
ויש שם תפילות עם סדר שסירד הצדיק
הציון ליד הכנסת בירושלים

• הוסף לסימניות
אפשר פירוט איך מגיעים
ומה אומרים ומתפללים?

• הוסף לסימניות
אמרתי ליד הכנסת בדיוק איך מגיעים אין לי מושג
ובשר לתפילות יש שם חוברות עם כל סוגי התפילות

• הוסף לסימניות
מבנייני האומה לוקחים קו 31/531 יורדים בתחנה חניון הלאום\שדרות הנשיא השישי ואז כ-5 דקות הליכה עד לציון.

• הוסף לסימניות
זא אחרי כזה גשר פונים ימינה וממשיכים עד שרואים את האוהלים שלהם

• הוסף לסימניות
גם אני עשיתי את סגולת שני וחמישי ושני ונושענו בענק

• הוסף לסימניות
גם אנחנו ב"ה, העיקר זה האמונה וביטחון בה' ובצדיקיו ולא סגולה כזאת או אחרת אלא העיקר להתפלל מעומק הלב ישועות לכולם

• הוסף לסימניות
בתור נכד בן אחר בן
הסגולה זה יותר להתפלל אצלו דווקא בגדול אין סמך לשני חמישי
אלא הוא פעם הגיע בחלום לתלמיד שלו ואמר לו על משהו למה לא באת לציון שלי להתפלל

• הוסף לסימניות
בתור נכד בן אחר בן
הסגולה זה יותר להתפלל אצלו דווקא בגדול אין סמך לשני חמישי
אלא הוא פעם הגיע בחלום לתלמיד שלו ואמר לו על משהו למה לא באת לציון שלי להתפלל
למה אף פעם לא ראתי שנושעתי אחרי סגולה כזה או אחרת
כי פשוט צריך לפתוח תהלים ןלא לסמוך על שום דבר קאבאבום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה