עשיתי סרט ולקחתי 100 ש"ח לדקה.

• הוסף לסימניות
זה המחיר הקבוע שלי. במציאות החומרים היו באיכות לא משהו- הסרטות של מצלמה דיגיטלית. והייתי חייבת להוסיף רקעים, אפקטים מאפטר ועוד המון עבודה כך שלדעתי הרווחתי משהו כמו 20 ש"ח לשעה...:(:(:(
"הרווחתי" 500 כשבעניי זה ממש לא שווה את זה.
איך ניתן לתמחר מראש קליפ? מה הפרמטרים שצריך לקחת בחשבון.
לערוך לפי שעה לא נראה בעניי, הלקוח אוהב לדעת מראש כמה הוא יצטרך לשלם.

• הוסף לסימניות
על קליפים קצרים- לא מומלץ לקחת פחות מ- 150 לדקה.
בקליפים ארוכים, ניתן להתגמש קצת..........

את לוקחת בחשבון- את החומר שאת מקבלת, אם הוא ממלא לך קליפ, או שאת צריכה לעבוד לחפש חומר נוסף, כמה ליטוש צריך החומר, כמה עבודה תהיה לך על כל פריים, מבחינת, קצב החלפת הצילומים, אפקטים וכדו', כיתוביות...

גם אני לקחתי בתחילה, לפי 100 ש"ח לדקה, ובדיוק כמוך, לאחר חישוב שעות, גיליתי שעבדתי בפחות משכר מינימום. ו--- למדתי את הלקח.
אני לא אגיד לך שאין לי הפתעות עדיין, ושאני מרוויחה- 150 ש"ח לשעה... כי- עריכת וידאו זה זמן......

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משמשית;519932:
על קליפים קצרים- לא מומלץ לקחת פחות מ- 150 לדקה.
בקליפים ארוכים, ניתן להתגמש קצת..........
הלוואי עלי להרוויח 150 שח לדקה זה יוצא 9000 שח לשעה לא רע בכלל..:)

• הוסף לסימניות
150 ש"ח לדקת עריכה.
לדוגמא: קליפ 4 דקות- 600 ש"ח
(לפעמים גם זה, מעט מידי ביחס לשעות העבודה...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משמשית;520098:
150 ש"ח לדקת עריכה.
לדוגמא: קליפ 4 דקות- 600 ש"ח
(לפעמים גם זה, מעט מידי ביחס לשעות העבודה...)
הוספתי סמיילי למי שלא הבחין..

• הוסף לסימניות
במידה ואת מתעסקת עם לקוחות שמעוניינים לדעת מחיר לפני העבודה את צריכה פירוט מדויק של תכנית העבודה הכוללת חומר גלם דרישת הלקוח הערכת שעות עבודה וכו'. לפי זה את עושה תמחור ראשוני על העבודה. ומסכמת עם הלקוח מחיר. מעבר לשעות עבודה / דרישות שסוכמו לפני העבודה, תדרשי שעת עריכה X
החסרונות של דרך עבודה זו, לעתים קרובות אין לנו הערכה מדויקת על שעות העבודה ולפעמים יש חילוקי דעות על דרישת הלקוח.
היתרונות, אם מדובר בלקוח בעייתי שלדעתו הוא לא משלם עבור שעת עריכה אלא "קנה" את העורך לנצח (הנצח הזה כולל לפעמים טלפון אחרי חודש ,תעשה טובה כפרה תכניס לי תמונה אחת בחייאט רק תמונה אחת') במידה ולא מבהירים הכל מראש יכול להיווצר מצב שכזה.

אני דוגל בשיטת העבודה הנפוצה יותר שנקראת שעת עבודה ומבחינתי אם הלקוח ממש רוצה גם אחרי שנה אני יכניס לו תמונה במחיר של סרט

• הוסף לסימניות
השערה של מס' שעות העבודה המינימלי לעומת המקסימלי (עם תיקונים)
ואח"כ מכפילים בסכום אותו את מעוניינת להרויח לשעה.
כך יוצא ש:
הלקוח מקבל הצעת מחיר התחומה בגבול עליון ותחתון, ואת מרוצה ולא מנוצלת...

• הוסף לסימניות
הכי טוב לסכם הכל מראש ובכתב, עם חוזה מסודר בתחילת העבודה עם חתימה גם על המחיר !!!
אחרי זה לא יהיו שום בעיות... מניסיון!!!
בהצלחה לכולם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה