ל"ג בעומר עשיתי שיר ווקאלי לשיר עם הנצח תיכתבו מה אתם חושבים עליו

• הוסף לסימניות
פה יש את הקישור לשיר
תלחצו על המשפט הבא- עם הנצח ווקאלי וזה יוביל אותכם לשיר כמובן שהוא ווקאלי לפי ההלכה הכי מחמירה ומי שיש לו חסימה באינטרנט זה מטופל כעת שזה יהיה פתוח לחסימת אתרוג .נטפרי אולי בהמשך

• הוסף לסימניות
אשמח מאוד לשמוע אבל חסום. - נטפרי

• הוסף לסימניות
היי למישהו יש שיר סיום כיתה ח של בנות אשמח אם יש לכם ותשלחו לי את המנגינה והמילים

תודה רבה
תוכלי לתת לי סגנון לשיר אני ינסה לימצוא ולעשות [סתם שאלה עכשיו זה התקופה של לג בעומר אז צריך שזה יהיה ווקאלי?] [ואים כבר אז את יכולה לשתף את הסרטון שלי השיר עם הנצח בווקאלי?] תודה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
פה יש את הקישור לשיר
תלחצו על המשפט הבא- עם הנצח ווקאלי וזה יוביל אותכם לשיר כמובן שהוא ווקאלי לפי ההלכה הכי מחמירה ומי שיש לו חסימה באינטרנט זה מטופל כעת שזה יהיה פתוח לחסימת אתרוג .נטפרי אולי בהמשך
נפתח
עשיתי עוד שיר של בן צור ואלייצור טאטע תטהר ווקאלי https://youtu.be/2hylcKFk48c תנו לייק ותשתפו תודה רבה
נשלח

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ממליצים לכם להוריד את הסרטון הפחות מתאים שיש בערוץ.
למה אתה מיתכוון להוריד להסיר ? אים מבחינתכם זה פחות מתאים אז להסיר אותו? תודה רבה ותכתבו פה איזה שירים אתם כן רוצים שאני יעשה בווקאלי

• הוסף לסימניות
למה אתה מיתכוון להוריד להסיר ? אים מבחינתכם זה פחות מתאים אז להסיר אותו? תודה רבה ותכתבו פה איזה שירים אתם כן רוצים שאני יעשה בווקאלי
בגלל שאתם פונים לציבור שלא רואה את הדברים האלה. אולי כן כדאי לכם להסיר ולכבד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה