דרוש מידע עשיתי תאונה... :( מה הלאה?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
מעניין, מה באמת הסכום, אחרי החג אנסה לברר אצל הסוכן,
אם זה באמת עוד 1500 ש"ח אז מסתמא זה שווה

• הוסף לסימניות
@איילונת
סליחה שאני מטיף בשער..
אבל הייתי מתבייש להעלות כזו הודעה לפורום ציבורי כלשהו.
אתם חייבים להפסיק לנהוג אם יש סיכוי כלשהו (ויש... כפי שהוכח) ש"יום עמוס ורדיו מרדים" גורם לכם שתירדמו על ההגה! נראה שאתם מתייחסים לנהיגה בכביש כמשחק מכוניות בקונסולת משחקים משוכללת, בנס לא רצחתם מישהו.
ומה שמעניין אתכם זה הנזק לרכב... שמח לשמוע שהוא טוטאלוס ומקווה שלא תקנו רכב חדש.
הכל בסדר איתך??.

• הוסף לסימניות
מבלי להתייחס לצורת נהיגה.
בואו נצא מנקודת הנחה שגם לתקן ב20 אש זה עדיין יותר זול מאשר לקנות רכב חדש.
אי לכך ממה שאני רואה סבבי אפשר לתקן את הרכב לדעתי אפילו בפחות. (אני לא מקצוען אבל לדעתי לא אמור לעלות אצל בני דודנו יותר מ15)
אפילו עם הכרית אויר אני ראיתי מקרה שנפתח כרית אויר במושב ופשוט החליפו מושב.

• הוסף לסימניות
ואם אינלי ביטוח
מה צריך לעשות להפסיד כמה שפחות?
תודי לה' שזה הסתיים בקימוטי פח אלף פעמים תודה
אם הייתם חס וחלילה פוגעים במישהו אחר ה ישמור...

• הוסף לסימניות
יש לי רכב 60K,
ואין לי ביטוח מקיף,
עד כה זה לא חכם?
התשובה תלויה בתשובה לשאלה האם תוכל לעמוד בהוצאה של קניית רכב חדש (או לחיות ללא רכב) במקרה הצורך.

הרעיון הוא שחברות הביטוח לא פראייריות. הן מתמחרות את הביטוח כך שרוב הסיכויים הם שהן ירוויחו, וסיכוי נמוך שאתה תפסיד. ואם מסתכלים על הסך הכללי של הפוליסות שאנשים משלמים מול הסך הכללי של הפיצויים שהחברה משלמת- החברה מרוויחה ובגדול. אחרת היא היית מפסיקה למכור את הביטוח, או מעלה את המחיר שלו.

אז למה אנשים מבטחים? כי אמנם רוב הסיכויים הם שהם לא יזדקקו לביטוח, אבל אם יתממש הסיכוי הנמוך שיצטרכו אות- הם יפסידו סכום גבוה אם לא יבטחו.
לדעתי אם מצב של התממשות הסיכון הוא מצב שהאדם יכול לעמוד בו, שווה לקחת את הסיכון, ולא לשלם לחברת הביטוח כדי שתיקח אותו על עצמה. (אלא אם כן אדם מעוניין לשלם בשביל השקט הנפשי. זה כמובן לגיטימי, אבל כלכלית זה כנראה לא משתלם.)
אבל אם האדם לא יכול לעמוד (או שיתקשה מאד) בהתממשות הסיכון בלי ביטוח, שווה לשלם כדי למנוע את המצב הזה, גם אם רוב הסיכויים הם שזה לא ישתלם בסוף.

לכן בעיני חשוב מאד לעשות ביטוח צד ג- כי הסיכון כולל פגיעה ברכב ששווה מאות אלפים, אבל ביטוח מקיף תלוי בתנאים האישיים של כל אחד.

• הוסף לסימניות
טוב ששתי המטיפים הנ"ל לא הגיעו היישר למקום התאונה לומר את המוסר ...
כולם הבינו שזה נורא ואיום להירדם
תפסיקו להאשים אדם כמה שעות לאחר שעבר תאונה!!
כמה עומק יש לתחתית הזו שנקראת ביקורת ???
תבינו בשביל עצמכם שביקורת זה אש! - כן זה ממש שורף!
כן גם בבית גם לילדים גם לחברים גם בפרוג - ובמיוחד שאתם פשוט לא מבינים ולא נמצאים במקום הזה!!!
אם אתם רוצים להעביר מסר כמה זה נורא להירדם בנהיגה - זה וודאי לא בדרך הזו!

• הוסף לסימניות
מבלי להתייחס לצורת נהיגה.
בואו נצא מנקודת הנחה שגם לתקן ב20 אש זה עדיין יותר זול מאשר לקנות רכב חדש.
אי לכך ממה שאני רואה סבבי אפשר לתקן את הרכב לדעתי אפילו בפחות. (אני לא מקצוען אבל לדעתי לא אמור לעלות אצל בני דודנו יותר מ15)
אפילו עם הכרית אויר אני ראיתי מקרה שנפתח כרית אויר במושב ופשוט החליפו מושב.
מנסיון
תשקלו טוב אם לתקן
רכב כזה שקיבל זעזוע ומתוקן בצורה חאפרית אצל בני דודים
יש מצב שרק יעשה בעיות אח"כ
ואז רק הגיר נדפק
ואחרי שבוע הרדיאטור
תתייעצו עם בעל מקצוע

• הוסף לסימניות
הנה עובדה, קראתי את מה שהיא כתבה ולא התרשמתי כך.
אם תברר תראה שההסתכלות שלך לפחות בעניין הזה... היא ביקורתית וקיצונית.
רק תדע שסקר שעשו באור ירוק מצא שרבע מהנהגים (שהודו) אמרו שניקרו על ההגה...
שניכם אומרים אותו דבר, כיון שאני רואה את הדברים אחרת, סימן שהצורה בה אתה רואה את הדברים מגיע מביקורתיות קיצונית וכו', ולכן אתם מעבירים ביקורת ....... ??????
אני כן רואה את הדברים כמו @shraga0 ולמרות שנזקף לחובתו העניין שהוא לא לימד זכות שמדובר בסיפור בן שבועיים ולאחר כל ההלם והטראומה והחרטה וה"איך זה קרה לי" ו"אולי נפסיק לנהוג" או סתם שאר קבלות וסייגים איך לא להגיע למצב הזה - עכשיו באו לשאול מבחינה כלכלית מה עושים עם הנזק - אבל עדיין מההודעה נשמע סוג של "אופס, פידחתי! מה עושים עם הנזק הכספי?"
אולי הוא קצת הקצין באמירה של לא לנהוג יותר אבל ודאי שמי שקרה לו כזה סיפור צריך לעשות חשבון נפש גדול כי הוא כמעט רצח!!!!!
ולאמירה של הסקר של אור ירוק, לא מדובר על הירדמות מדובר על נהיגה בעייפות גבוהה, ואכן, נהג אחראי גם בעייפות גבוהה מאוד לא ירדם על ההגה!!!!!!!!!!!!

*אני נוהג, פעם אחת נהגתי ברמת עייפות כרונית (שבוע ללא שינה נורמלית) ואני חייב לעשות נסיעה לצפון (שעה נסיעה), עצרתי פעמיים בצד לישון שעה, שתיתי בדרך כל הזמן משקאות מוגזים הגעתי הביתה בשלום (למעט וידוי וקבלת הדין באהבה של אישתי) ו......... קיבלתי על עצמי שבסיטואציה כזאת אני מזמין מונית ולא משנה מה המחיר!!

• הוסף לסימניות
זה קרה אתמול !
ולא צריך לעזור בחשבון הנפש למי שקרה לו צרה כזו - תאמינו לי שהוא עושה חשבון הנפש יפה מאד ובצורה מעמיקה - גם אם הוא משדר את זה וגם אם לא.
וכמו שלא תבוא לאיזה אבל שיושב שבעה ותגיד לו אולי תפשפש במעשיך...אולי עשית כמה עבירות וכו'...
לגבי הסקר של אור ירוק - אני לא יודע מה זה בדיוק הגדר לנקר או להירדם - אבל מה שאני כן יודע שההבדל הוא דק מן הדק....

• הוסף לסימניות
לי הייתה תאונה קלה שנשבר לי פנס והיה לי ביטוח פנסים,והפעלתי אותו, פחחות יעלה סכום שכנראה עדיין יהיה שווה לתקן, הבעיה העיקרית כאן זה הכרית אוויר, בכל אופן שווה בדיקה ולא סתם להעביר לפירוק תמורת 2000 ש"ח.

• הוסף לסימניות
לא נכנס לויכוח אם מותר או אסור להרדם בנהיגה, אני אעדיף לא לנסוע ברכב שיש בו סיכוי - גם אם קטן מאד - שהנהג יירדם בנהיגה.

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע לגופם של דברים איזה חלק מדבריי לא נכון לדעתכם ובאיזו נקודה אני טועה. ולא רק דברי דמגוגיה. אני במקומכם הייתי מתבייש להגיב כאן בכלל ובפרט כזו תגובה.

אגב, יש אנשים שצריכים לקחת מהם את האפשרות לנהוג בכביש.
כרגע זה הפך לניצוח לשם ניצוח. אין סיבה להמשיך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....