- הוסף לסימניות
סכום מופרז לחלוטין גם עבור רכב גניב.תלוי בעבר הביטוחי שלך
מסתבר שזה יעלה לך בין 5000 ל6000 בשנה
סכום מופרז לחלוטין גם עבור רכב גניב.תלוי בעבר הביטוחי שלך
מסתבר שזה יעלה לך בין 5000 ל6000 בשנה
הכל בסדר איתך??.@איילונת
סליחה שאני מטיף בשער..
אבל הייתי מתבייש להעלות כזו הודעה לפורום ציבורי כלשהו.
אתם חייבים להפסיק לנהוג אם יש סיכוי כלשהו (ויש... כפי שהוכח) ש"יום עמוס ורדיו מרדים" גורם לכם שתירדמו על ההגה! נראה שאתם מתייחסים לנהיגה בכביש כמשחק מכוניות בקונסולת משחקים משוכללת, בנס לא רצחתם מישהו.
ומה שמעניין אתכם זה הנזק לרכב... שמח לשמוע שהוא טוטאלוס ומקווה שלא תקנו רכב חדש.
תודי לה' שזה הסתיים בקימוטי פח אלף פעמים תודהואם אינלי ביטוח
מה צריך לעשות להפסיד כמה שפחות?
התשובה תלויה בתשובה לשאלה האם תוכל לעמוד בהוצאה של קניית רכב חדש (או לחיות ללא רכב) במקרה הצורך.יש לי רכב 60K,
ואין לי ביטוח מקיף,
עד כה זה לא חכם?
מנסיוןמבלי להתייחס לצורת נהיגה.
בואו נצא מנקודת הנחה שגם לתקן ב20 אש זה עדיין יותר זול מאשר לקנות רכב חדש.
אי לכך ממה שאני רואה סבבי אפשר לתקן את הרכב לדעתי אפילו בפחות. (אני לא מקצוען אבל לדעתי לא אמור לעלות אצל בני דודנו יותר מ15)
אפילו עם הכרית אויר אני ראיתי מקרה שנפתח כרית אויר במושב ופשוט החליפו מושב.
הנה עובדה, קראתי את מה שהיא כתבה ולא התרשמתי כך.
שניכם אומרים אותו דבר, כיון שאני רואה את הדברים אחרת, סימן שהצורה בה אתה רואה את הדברים מגיע מביקורתיות קיצונית וכו', ולכן אתם מעבירים ביקורת ....... ??????אם תברר תראה שההסתכלות שלך לפחות בעניין הזה... היא ביקורתית וקיצונית.
רק תדע שסקר שעשו באור ירוק מצא שרבע מהנהגים (שהודו) אמרו שניקרו על ההגה...
כרגע זה הפך לניצוח לשם ניצוח. אין סיבה להמשיך.אשמח לשמוע לגופם של דברים איזה חלק מדבריי לא נכון לדעתכם ובאיזו נקודה אני טועה. ולא רק דברי דמגוגיה. אני במקומכם הייתי מתבייש להגיב כאן בכלל ובפרט כזו תגובה.
אגב, יש אנשים שצריכים לקחת מהם את האפשרות לנהוג בכביש.
rhon.co.il
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //