עשיתם את מסלול הסגווי בירושלים?

• פותח הנושא TK
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
עשיתם את מסלול הסגווי בירושלים?
איך זה ? נחמד?
אני מחפשת המלצות ממי שהיה

• הוסף לסימניות
אנחנו עשינו ונהנינו מאד!!!! הרבה יותר מנחמד!

• הוסף לסימניות
איזה מסלול עשיתם וכמה זה עלה?

• הוסף לסימניות
עשינו מסלול באיזור הממילא, לא יודעת איך זה נקרא וזה עלה משהו כמו 170 ש" לאדם לשעה וחצי, זה היה שנה שעברה ולכן אני כבר לא ממש זוכרת פרטים....

• הוסף לסימניות
מה זה הסגווי?

• הוסף לסימניות
אויש - חסום לי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיוך;836776:
אויש - חסום לי...
איך אני יכולה לעזור כשחסום?
בעיקרון זה מין אופנים שרוכבים עליהם בעמידה ללא הפעלת פדלים או שמהו אחר זה נוסע די מהר לפי תנועות הגוף.
בארץ כלי כזה עולה בסביבות 30.000 ש"ח

• הוסף לסימניות
זה מסלול או איזור מגודר?

• הוסף לסימניות
מגוון מסלולים פרטים באתר החסום...

• הוסף לסימניות
החברה שם היו יותר מידי מחויכים!!!
הם נעו מעדנות בין האנשים ונראו מרוצים בעליל...
אחדים נראו מעט לחוצים:eek:

מפחיד קצת,לא?

• הוסף לסימניות
יש מסלול שיוצא מיער השלום ליד ארמון הנציב

• הוסף לסימניות
אני עשיתי וזה מאד כייף ומומלץ זה עלה 180 לאדם בארמון הנציב בירושלים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה