התייעצות עשיתם בדיקה סרולוגית במאוחדת ויצא לכם חיובי? כנסו!

• פותח הנושא SMN
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
עשינו היום במאוחדת ויצא חיובי לנוגדנים
(עשינו ל6, רק אחד יצא חיובי)

• הוסף לסימניות
ביתי יצאה חיובית , בעקבותיה נבדקנו כל המשפחה , כולם יצאו שליליים מלבד אחד שקבל תשובה שזה לא ודאי לחזור על הבדיקה בעוד שבועיים

• הוסף לסימניות
רופא בקופ"ח אמר לנו- שמאוחדת מוציאים חיובי רק אחד שהוא מוגן ב- 100% לנגיף ואם לא יתכן שיש לו נוגדנים אך הוא יקבל תשובה שלילית,
לעומת מקומות אחרים שמי שיש לו נוגדנים יוצא חיובי אך לא בטוח כנראה שהוא מוגן ב-100%.

• הוסף לסימניות
משהו יודע להגיד לי
למה בכללית אין בדיקות סרולוגיות עכשיו?
רצינו לעשות ואמרו שאין הם לא עושים

• הוסף לסימניות
מה שאני יודעת שלמאוחדת נעלמו כמות גדולה של בדיקות, והם מסרו לכולם תשובה חיובית
אז כדאי שתיבדקו שוב
רפוש

• הוסף לסימניות
שמעתי גם שבקופות החולים בד"כ יוצא שלילי
ספרתי את זה למזכירה במרפאה שלנו (מאוחדת)
והיא אומרת לי את יודעת מה, עכשיו שאני חושבת זה יכול להיות
הגיעו פה הרבה משפחות שעברו את הקורונה בוודאות
עם כל התסמינים וכולם יצאו שין נוגדנים
מבט של מזכירה בקופה...

• הוסף לסימניות
משהו יודע להגיד לי
למה בכללית אין בדיקות סרולוגיות עכשיו?
רצינו לעשות ואמרו שאין הם לא עושים
אני עשיתי שבוע שעבר.
הם נותנים לבני משפחה של חולים מאומתים.
צריך להגיד שההורה/ האח חלה והם ישר נותנים

• הוסף לסימניות
בעלי יצא חיובי השבוע
התשובה היא שבמאוחדת הם נותנים חיובי רק למי שיכול לתרום פלסמה זאת אומרת מעל 60 או 80
בלי לפרט מספק נוגדנים
בשאר קופות החולים חיובי כבר מ-20

ובבתי החולים מחשבים חיובי כבר מעל 13....

• הוסף לסימניות
מתי מומלץ לחולה קורונה שהחלים לעשות את הבדיקה הסרולוגית?
הקופה משחררת הפניה בקלות?
צר לי להשבית שמחות.
מאוחדת לא מאפשרת בדיקה סרולוגית למחלימים. גם לא אחרי 4 חודשים
גם פניה למתאם קשרי לקוחות לא הועילה.

• הוסף לסימניות
מכירה מישי שלא ידוע לה שהיתה חולה, ולא היו לה תסמינים מחשידים.
ויצא שבוע שעבר עם נוגדנים ברמה גבוהה - מאוחדת.

• הוסף לסימניות
איך שזה נשמע לי, צורת האבחון שונה בין המעבדות, ובמעבדות בתי חולים מתקבלת תשובה מספרית ואילו מעבדות הקופות חולים משתמשות בכלים פשוטים יותר שנותנים רק תשובה של פוזיטיב או נגטיב. (כמו להבדיל תוצאות בדיקת ה. במעבדה או בסטיק.) וכשאומרים שמאוחדת נותנת תשובה חיובית מעל מספר מסוים, הכוונה היא שאם היו נבדקים בבית חולים הייתה מתקבלת תשובה מספרית גבוהה. מקווה שהובנתי...
בכל אופן, אסור להם לתת תשובה שונה ממה שצריך להיות בגלל אינטרסים שונים ומשונים.
הפניה מקבלים מרופא משפחה לפי שיקולים רפואיים או אם מישהו מבני הבית מחלים מקורונה לאחר שעברו 30 יום מהבדיקה החיובית של האחרון מבני המשפחה. (המחלים עצמו לאחר 21 יום)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה