מידע שימושי עשיתם בדיקת BERA בבי"ח? מעל גיל חצי שנה.

• הוסף לסימניות
הי, יש פה המלצות אולי ממישהו שעשה בדיקת BERA?
הפנו אותנו בגלל חוסר רצון של בת השנתיים לשתף פעולה בבדיקת שמיעה רגילה. (בדיקת שמיעה בגלל עיכוב בדיבור)
איזה בי"ח? האם חייב הרדמה? ובכלל כל מידע יעזור לי מאוד...

• הוסף לסימניות
אנחנו עשינו,
בתל השומר, זה נעשה בטשטוש,
נותנים דרך הפה תרופה בסירופ, ואחרי קצת זמן הילד נרדם.
מתעוררים מאד מהר.
זה לא הרדמה חזקה בכלל, אצלי הוא התעורר באמצע הבדיקה ולקח כמה דקות טובות עד שנרדם בחזרה.

סתם אגב, שווה לנסות לעשות שוב בדיקה רגילה במקום שיש לו סבלנות לילדים ועם 2 קלינאיות.

• הוסף לסימניות
אנחנו עשינו,
בתל השומר, זה נעשה בטשטוש,
נותנים דרך הפה תרופה בסירופ, ואחרי קצת זמן הילד נרדם.
מתעוררים מאד מהר.
זה לא הרדמה חזקה בכלל, אצלי הוא התעורר באמצע הבדיקה ולקח כמה דקות טובות עד שנרדם בחזרה.

סתם אגב, שווה לנסות לעשות שוב בדיקה רגילה במקום שיש לו סבלנות לילדים ועם 2 קלינאיות.

ניסינו פעמיים, בשתי מכונים אחרים, כל אחד נתן תוצאה אחרת, תכלס היא באמת לא שיתפה פעולה בקולות החלשים, לא ענין אותה, האמת אני בכלל לא מבינה איך מצפים בבדיקה בעיני "מיושנת" בגיל הזה להתענין בחתולה שמייללת נורא חלש...רופא אף אוזן גרון אמר שזה גיל מסובך לקבוע חד משמעית והוא רואה נוזלים, והפנה לבדיקת BERA
על הענין של הטשטוש ממש לא התלהבתי...

• הוסף לסימניות
אנו גם עשינו בתל השומר
נותנים טשטוש דרך הפה ומחברים את הילד למוניטור דופק וסיטורציה
אצלנו הוא התעור אחרי חצי שעה ואחרי שראו שהוא אכל כמו שצריך הם שחררו

• הוסף לסימניות
באמת קשה העניין של הטשטוש,
אבל הכי חשוב לדעת אם יש ירידה בשמיעה ולטפל בה.

• הוסף לסימניות
עברנו את שניהם
ברה לתינוק בן כ6-7 חודשים בתל השומר - זכור לי כסיוט-ילד בצום מחכה שעות לתור - טכנאית עצבנית- ומסבירה לי חצאי דברים - תכלס לא ברור לי מה בדיוק יש לו,
השבוע בדקתי בשמעיה בבני ברק בדיקת שמיעה לילדה בת 4 - דחיתי ודחיתי בגלל החוויה הקודמת - עד שלא היתה ברירה, והיה ממש חווויה, משחקים, טכנאיות מקסימות , מסבירות ברור,
אם יש אפשרות למכון עדיף,

• הוסף לסימניות
עברנו את שניהם
ברה לתינוק בן כ6-7 חודשים בתל השומר - זכור לי כסיוט-ילד בצום מחכה שעות לתור - טכנאית עצבנית- ומסבירה לי חצאי דברים - תכלס לא ברור לי מה בדיוק יש לו,
השבוע בדקתי בשמעיה בבני ברק בדיקת שמיעה לילדה בת 4 - דחיתי ודחיתי בגלל החוויה הקודמת - עד שלא היתה ברירה, והיה ממש חווויה, משחקים, טכנאיות מקסימות , מסבירות ברור,
אם יש אפשרות למכון עדיף,
לא כ"כ הבנתי, בפעם השניה זו היתה בדיקת שמיעה רגילה?
כי ברגילה גיל 4 אין מה להשוות לגיל שנתיים, הבדיקה בנויה נטו על שיתוף פעולה ומשחק...

• הוסף לסימניות
2 ילדים
אחת לתינוק לפני חצי שנה לפני החתלת טיפול כמוטרפי
והשני לילד בן 4 בדיקה רגילה השבוע - בשביל לקבל גננת שיח (חלק מהתופעות לוואי לנכתב למעלה)
היתה שם איתנו גם אמא עם ילדה בת שנה וחצי, הטכנאית היתה ממש חמודה ומעודדת עם המון סבלנות ,

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה