עשיתם במטבח צבע סהרה? מבריק ?מט? יצא יפה?

• הוסף לסימניות
של איזו חברה הפורמייקה? שילבתם עם צבע נוסף?
איזה שיש וחיפוי בחרתם
אשמח מאוד לשיתוף :)

יש לך אולי תמונה של 413 של פורמקס אבט?
המטבח הזה שילוב של פורמקס 413 אבט, והחלק העליון עם החירוצים צבע בתנור
001.jpg

אני רואה באשכול שמעטים האנשים שעושים מטבח עם חזיתות מבריקות.
זה כי לא הולך היום מבריק? לא פרקטי?
אשמח לדעת מה הסיבה..

אני רואה באשכול שמעטים האנשים שעושים מטבח עם חזיתות מבריקות.
זה כי לא הולך היום מבריק? לא פרקטי?
אשמח לדעת מה הסיבה..
אנחנו לא עשינו מבריק כי הוא לא פרקטי בכלל
כל טביעת אצבע רואים
מבריק מתאים רק לבית מרקחת...

מצ"ב תמונות ממטבח שעיצבתי ללקוחה
צבע סהרה מט של חב' פניקס(כל חברה מכנה את זה כמובן אחרת..)
בשילוב עם ארונות עליונים צבע בתנור שחור עם חירוץ
שיש וחיפוי-כפי שרואות עיניכם(אל תשאלו על דגם, כי אני לא זוכרת...)
ואגב, החיפוי הוא אריחים ולא שיש-תוכלו להבחין בחלוקות של הרובה.
צפה בקובץ המצורף 1211475צפה בקובץ המצורף 1211474
יש סיכוי לדעת את דגם השיש?
תודה

תכלס, איזה צבע הולך היום??
הסהרה עדיין בפרונט או שכבר יש צבע אחר שמככב??
מטבח גדולל אבל אין הרבה ארונות עליונים

טאג' מאהל הוא שיש טבעי יקר וחזק, שום פלטה לא ממש דומה לפלטה אחרת, אני נסעתי לשיש דן במושב אורה עם המעצבת שלי ובחרנו פלטה מדהימה....
בהצלחה
טאג מאהל זה סוג של דגם
יש לכל חברה
יש חברות שזה מהמם יש חברות פחות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה