זה נכוןטאג' מהאל הוא ממש לא סוג של דגם!
זה שיש גרניט העשוי מסלע קוורציט בשונה מאבן קיסר אשר מיוצרת מתרכובות של מינרלים ,הטאג' נכרה כפי שהוא מהסלע ומשכך אין לא מראה אחיד, נכון שהרבה מוכרים אותו אך כדי לבחור פלטה יפה רצוי לנסוע לחברות המספקות אותו ולהתרשם מהפלטה הספציפית אותו רוצים לרכוש, אחרי הבחירה מקבלים ממש מספר זהות של הפלטה והמתקין (אצלנו זה היה ממלכת השיש) לוקח את השיש מהחברה,
תודה מיריזה נכון
טאג מאהל המקורי הוא באמת אבן טבעית וכו'
אבל יש להמון חברות שיש פורצלן בדגם שנקרא טאג' מאהל
שזה בעצם סוג של "חיקוי" לשיש המקורי
כך ששתיכן צודקות
של איזה חברה בחרת?טאג' מאהל הוא שיש טבעי יקר וחזק, שום פלטה לא ממש דומה לפלטה אחרת, אני נסעתי לשיש דן במושב אורה עם המעצבת שלי ובחרנו פלטה מדהימה....
בהצלחה
אני ממש אשמח לתמונה av0533154830@ בתודה מראשהמטבח שלנו בתכנון... הכיוון הוא ארונות תחתונים סהרה אקריל של בלורן, ידיות אינטגרליות צבועות בסהרה.
וארונות עליונים גם גוון סהרה אבל צביעה בתנור עם דוגמת חירוץ.
אם יש כאן מישהי שיש לה משהו בסגנון ומוכנה להעלות תמונה של המטבח, אודה לה מאד.
אין כמו מראה עיניים כדי להבין במה מדובר....
אני עשיתי בסגנון אבל עם ידיות רוכבות שחורותאני ממש אשמח לתמונה av0533154830@ בתודה מראש
מצרפת תמונהאני עשיתי בסגנון אבל עם ידיות רוכבות שחורות
לדעתי זה מוסיף צבע במיוחד במטבח גדול
והחירוץ באמת מהמם ומוסיף, אבל יש קטע שקצת מסחרר כזה בעין...
לא הייתי עושה ממנו הרבה
הייתי מעלה תמונה אבל אין לי עדיין תאורה אז הכל נראה חשוך
ואגב, אחרי המון התלבטות עשינו שיש של למינם שמתאים לסהרה
יצא מושלםםםם ב"ה
מטבח מתוכנן ברמה ( ושוב תודה ל@מירי קוגלמן האלופה, ובביצוע של מטבחי הרהיט עם השרות הנדיר שלהם )

איזה מטבח מיוחד!! מירי קוגלמן באמת אלופה,מצרפת תמונה
לא רואים את כל המטבח (כל ההמשך של הכיור והשיש החלבי ומטבח פסח ) ועדיין יש פינישים שלא סיימנו
אבל אפשר לראות את העבודה המדהימה של מטבחי הרהיט שהיו 200 %!! ובאמת ממליצה עליהם מאד!!
והתכנון המושלם של @מירי קוגלמן
באמת נח ומרווח מאד!!! ויש מקום להכל צפה בקובץ המצורף 2045143צפה בקובץ המצורף 2045144
שיש 8550 של למינם , באמת מאד מאד פרקטי ונחאיזה מטבח מיוחד!! מירי קוגלמן באמת אלופה,
וכמה התאורה חשובה..... היא פשוט עושה את זה!!! השיש מהמם איזה דגם הוא ומי עשה לך אותו?
מטבח מאד יפה!!מצרפת תמונה
לא רואים את כל המטבח (כל ההמשך של הכיור והשיש החלבי ומטבח פסח ) ועדיין יש פינישים שלא סיימנו
אבל אפשר לראות את העבודה המדהימה של מטבחי הרהיט שהיו 200 %!! ובאמת ממליצה עליהם מאד!!
והתכנון המושלם של @מירי קוגלמן
באמת נח ומרווח מאד!!! ויש מקום להכל צפה בקובץ המצורף 2045143צפה בקובץ המצורף 2045144
סהרהמטבח מאד יפה!!
מה הצבע של הארונות?
יכולה לכתוב לי גוון מדויק,סהרה
זה סהרה אקריל של בלורןיכולה לכתוב לי גוון מדויק,
ואגב, האם זה פרקטי מבחינת כתמי ידים וכו'?
ומאיפה הברזים?
@669yehudaבבקשה
@669yehuda
מקפיצה תמונה ישנה ששלחת
רציתי לברר על המקרר, מה החברה, הדגם, הידיות זה שדרוג? והאם אתם מרוצים?
אודה לעזרתך מאוד
תודה.![]()
זה שני מקררים כאלה של חברת ליבהר, שחיברנו יחד. צריך לוודא שיש מקום לשניהם בנישה של המקרר (כמעט מטר וחצי)
הידיות מגיעות יחד עם המקרר. מרוצים מאוד (כבר 3 שנים)
@669yehudaתודה.
רעיון חמוד! יש סיבה שעשיתם 2 כאלו? זה יוצא יותר ממקרר אחד של 4 דלתות?
מה היתרונות של 2 מקררים?
מטבח יפהפה!המטבח הזה שילוב של פורמקס 413 אבט, והחלק העליון עם החירוצים צבע בתנורצפה בקובץ המצורף 1446197
לי יש שיש בהיר של למינםמטבח יפהפה!
יש לך מושג היום, אחרי שנתיים שימוש, איך האיכות להניקיון של השיש?
לקוחה שלי רוצה את השיש הזה בדיוק, אבל חוששת שסופח כתמים בגלל שהוא כ"כ בהיר (רוצה בהיר. אבל שלא יקבל כתמים...)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים