עשיתם במטבח צבע סהרה? מבריק ?מט? יצא יפה?

• הוסף לסימניות
של איזו חברה הפורמייקה? שילבתם עם צבע נוסף?
איזה שיש וחיפוי בחרתם
אשמח מאוד לשיתוף :)

טאג' מהאל הוא ממש לא סוג של דגם!
זה שיש גרניט העשוי מסלע קוורציט בשונה מאבן קיסר אשר מיוצרת מתרכובות של מינרלים ,הטאג' נכרה כפי שהוא מהסלע ומשכך אין לא מראה אחיד, נכון שהרבה מוכרים אותו אך כדי לבחור פלטה יפה רצוי לנסוע לחברות המספקות אותו ולהתרשם מהפלטה הספציפית אותו רוצים לרכוש, אחרי הבחירה מקבלים ממש מספר זהות של הפלטה והמתקין (אצלנו זה היה ממלכת השיש) לוקח את השיש מהחברה,

טאג' מהאל הוא ממש לא סוג של דגם!
זה שיש גרניט העשוי מסלע קוורציט בשונה מאבן קיסר אשר מיוצרת מתרכובות של מינרלים ,הטאג' נכרה כפי שהוא מהסלע ומשכך אין לא מראה אחיד, נכון שהרבה מוכרים אותו אך כדי לבחור פלטה יפה רצוי לנסוע לחברות המספקות אותו ולהתרשם מהפלטה הספציפית אותו רוצים לרכוש, אחרי הבחירה מקבלים ממש מספר זהות של הפלטה והמתקין (אצלנו זה היה ממלכת השיש) לוקח את השיש מהחברה,
זה נכון
טאג מאהל המקורי הוא באמת אבן טבעית וכו'
אבל יש להמון חברות שיש פורצלן בדגם שנקרא טאג' מאהל
שזה בעצם סוג של "חיקוי" לשיש המקורי
כך ששתיכן צודקות

זה נכון
טאג מאהל המקורי הוא באמת אבן טבעית וכו'
אבל יש להמון חברות שיש פורצלן בדגם שנקרא טאג' מאהל
שזה בעצם סוג של "חיקוי" לשיש המקורי
כך ששתיכן צודקות
תודה מירי
כבר חשבתי שמשהיא משתינו הוזה😉

המטבח שלנו בתכנון... הכיוון הוא ארונות תחתונים סהרה אקריל של בלורן, ידיות אינטגרליות צבועות בסהרה.
וארונות עליונים גם גוון סהרה אבל צביעה בתנור עם דוגמת חירוץ.

אם יש כאן מישהי שיש לה משהו בסגנון ומוכנה להעלות תמונה של המטבח, אודה לה מאד.
אין כמו מראה עיניים כדי להבין במה מדובר....
אני ממש אשמח לתמונה av0533154830@ בתודה מראש

אני ממש אשמח לתמונה av0533154830@ בתודה מראש
אני עשיתי בסגנון אבל עם ידיות רוכבות שחורות
לדעתי זה מוסיף צבע במיוחד במטבח גדול
והחירוץ באמת מהמם ומוסיף, אבל יש קטע שקצת מסחרר כזה בעין...
לא הייתי עושה ממנו הרבה
הייתי מעלה תמונה אבל אין לי עדיין תאורה אז הכל נראה חשוך
ואגב, אחרי המון התלבטות עשינו שיש של למינם שמתאים לסהרה
יצא מושלםםםם ב"ה
מטבח מתוכנן ברמה ( ושוב תודה ל@מירי קוגלמן האלופה, ובביצוע של מטבחי הרהיט עם השרות הנדיר שלהם )

אני עשיתי בסגנון אבל עם ידיות רוכבות שחורות
לדעתי זה מוסיף צבע במיוחד במטבח גדול
והחירוץ באמת מהמם ומוסיף, אבל יש קטע שקצת מסחרר כזה בעין...
לא הייתי עושה ממנו הרבה
הייתי מעלה תמונה אבל אין לי עדיין תאורה אז הכל נראה חשוך
ואגב, אחרי המון התלבטות עשינו שיש של למינם שמתאים לסהרה
יצא מושלםםםם ב"ה
מטבח מתוכנן ברמה ( ושוב תודה ל@מירי קוגלמן האלופה, ובביצוע של מטבחי הרהיט עם השרות הנדיר שלהם )
מצרפת תמונה
לא רואים את כל המטבח (כל ההמשך של הכיור והשיש החלבי ומטבח פסח ) ועדיין יש פינישים שלא סיימנו
אבל אפשר לראות את העבודה המדהימה של מטבחי הרהיט שהיו 200 %!! ובאמת ממליצה עליהם מאד!!
והתכנון המושלם של @מירי קוגלמן
באמת נח ומרווח מאד!!! ויש מקום להכל 20250821_220356.jpg20250821_220431.jpg

מצרפת תמונה
לא רואים את כל המטבח (כל ההמשך של הכיור והשיש החלבי ומטבח פסח ) ועדיין יש פינישים שלא סיימנו
אבל אפשר לראות את העבודה המדהימה של מטבחי הרהיט שהיו 200 %!! ובאמת ממליצה עליהם מאד!!
באמת נח ומרווח מאד!!! ויש מקום להכל צפה בקובץ המצורף 2045143צפה בקובץ המצורף 2045144
איזה מטבח מיוחד!! מירי קוגלמן באמת אלופה,
וכמה התאורה חשובה..... היא פשוט עושה את זה!!! השיש מהמם איזה דגם הוא ומי עשה לך אותו?

איזה מטבח מיוחד!! מירי קוגלמן באמת אלופה,
וכמה התאורה חשובה..... היא פשוט עושה את זה!!! השיש מהמם איזה דגם הוא ומי עשה לך אותו?
שיש 8550 של למינם , באמת מאד מאד פרקטי ונח
ביצוע של שיש מילניום מקרית אתא

מוסיפה שהבחירה שהיתה לי הכי קשה זה השיש
הסתובבתי בכמה מקומות, ראיתי לוחות שלמים איך מתקבלים
כמה פעמים שראיתי תמונה שאהבתי את הדגם ואחרי שראיתי את הלוח עצמי שיניתי החלטה
בגלל שעליתי בסוף עם השיש עד התקרה ( דבר שלא חלמתי אי פעם לעשות) היה לי מאד חשוב למצוא דגם שיהיה דומיננטי אבל עדין בלי גידים גדולים ( שפחות יפים לטעמי על הקיר )
בסוף מצאתי דגם שלא ראיתי בכלל שנפוץ אבל הוא יפיפה!!
בקיצור, תפתחו את העיניים, לא צריך ללכת דווקא למה שכולם לוקחים

נערך לאחרונה ב:
מצרפת תמונה
באמת נח ומרווח מאד!!! ויש מקום להכל צפה בקובץ המצורף 2045143צפה בקובץ המצורף 2045144
מטבח מאד יפה!!
מה הצבע של הארונות?

יכולה לכתוב לי גוון מדויק,
ואגב, האם זה פרקטי מבחינת כתמי ידים וכו'?
ומאיפה הברזים?
זה סהרה אקריל של בלורן
פרקטי מאד מאד!
הברזים מאיזה חנות של כלים סניטרים
חברת אגם אם אני זוכרת נכון עלו 400 לברז

@669yehuda
מקפיצה תמונה ישנה ששלחת
רציתי לברר על המקרר, מה החברה, הדגם, הידיות זה שדרוג? והאם אתם מרוצים?
אודה לעזרתך מאוד

זה שני מקררים כאלה של חברת ליבהר, שחיברנו יחד. צריך לוודא שיש מקום לשניהם בנישה של המקרר (כמעט מטר וחצי)

הידיות מגיעות יחד עם המקרר. מרוצים מאוד (כבר 3 שנים)

זה שני מקררים כאלה של חברת ליבהר, שחיברנו יחד. צריך לוודא שיש מקום לשניהם בנישה של המקרר (כמעט מטר וחצי)

הידיות מגיעות יחד עם המקרר. מרוצים מאוד (כבר 3 שנים)
תודה.
רעיון חמוד! יש סיבה שעשיתם 2 כאלו? זה יוצא יותר ממקרר אחד של 4 דלתות?
מה היתרונות של 2 מקררים?

המטבח הזה שילוב של פורמקס 413 אבט, והחלק העליון עם החירוצים צבע בתנורצפה בקובץ המצורף 1446197
מטבח יפהפה!
יש לך מושג היום, אחרי שנתיים שימוש, איך האיכות להניקיון של השיש?
לקוחה שלי רוצה את השיש הזה בדיוק, אבל חוששת שסופח כתמים בגלל שהוא כ"כ בהיר (רוצה בהיר. אבל שלא יקבל כתמים...)

מטבח יפהפה!
יש לך מושג היום, אחרי שנתיים שימוש, איך האיכות להניקיון של השיש?
לקוחה שלי רוצה את השיש הזה בדיוק, אבל חוששת שסופח כתמים בגלל שהוא כ"כ בהיר (רוצה בהיר. אבל שלא יקבל כתמים...)
לי יש שיש בהיר של למינם
לא סופח שום כתמים
שיש פרקטי ברמות
ממליצה ממש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת