שיניים עשיתם יישור שיניים? צריך לשים פלטה כל החיים?

• הוסף לסימניות
אני עשיתי רק למטה וכל שנה בערך יוצא לי הדבק של הברזל ואני צריכה לנסוע שידביקו לי מחדש
הגיוני?

• הוסף לסימניות
אני עשיתי רק למטה וכל שנה בערך יוצא לי הדבק של הברזל ואני צריכה לנסוע שידביקו לי מחדש
הגיוני?
נראלי שלא
אני שנים עם הברזל והוא לא זז

לגבי הפלטה שהביאו לשים בלילה, הקפדתי אולי חצי שנה
מעניין צריך להקפיד על זה כל החיים?

• הוסף לסימניות
אני כבר 9 שנים עם פלטה כל לילה אם אני לא שמה זה זז
השאלה אם במקום זה אפשר קיבוע על כל השיניים למעלה

• הוסף לסימניות
אני עם קיבוע למעלה ולמטה.
הייתי שלוש שנים עם פלטה בלילה.
למעלה הדביקו לי את זה על כל השיניים הקידמיות והשיניים נשארו במקום ולא זזו למרות שהטיפול העיקרי היה למעלה...
למטה הדביקו לי את זה רק על חלק מהשיניים (בצדדים ובאמצע), והן קצת התעקמו.
בשן אחת נפל לי הדבק והלכתי שידביקו לי את זה, ואז הרופא הדביק לי כבר על כל השיניים הקידמיות וב"ה יותר לא זז.

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת ממשהו שיש לו קיבוע למעלה ולמטה ולא שם את הפלטה שאמרו לו לשים רק בלילה...
אם השיניים באמת זזות כי הפלטה עושה לי רפלקס הקאה וגם מאוד קשה לי להוציא אותה מהשיניים

• הוסף לסימניות
הגיוני?
וכל פעם את משלמת מחדש???

הגיוני שכל פעם שמתרופף לי הקיבוע בקצה, הדבקה של נקודה בקצה עולה לי 200 ש"ח?
ואם בשתי הקומות אז 400?
ואם לא הייתי מטופלת שלהם - 500 ש"ח לקומה..

מישהו נתק בהזיית המחירים הזאת?
זה רק אצלנו?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא, ממש לא!
אבל אני צריכה לנסוע מחוץ לעיר :(
וואי סיוט

לא! יש לך אחריות!!
זה מה שאמרתי להם
אמרו שבגלל שעברה יותר משנה [ מה אני אעשה שהקיבוע לא התרופף בשנה הזאת?]
המחיר מחיר קבוע!
בגלל שהייתי מטופלת אז המחיר יהיה "רק" 200 ש"ח.

שכבתי שם
הוא סידר את קצה הקיבוע
טפטף נקודה אחת של דבק מעל
ייבש אותו עוד 10 שניות
ו-החוצה!
200 ש"ח

גם אם הדבק עשוי מזהב זה לא אמור לעלות ככה

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת ממשהו שיש לו קיבוע למעלה ולמטה ולא שם את הפלטה שאמרו לו לשים רק בלילה...
אם השיניים באמת זזות כי הפלטה עושה לי רפלקס הקאה וגם מאוד קשה לי להוציא אותה מהשיניים
לי יש קיבוע למעלה ולמטה ובנוסף פלטה ללילה, בתקופות שלא שמתי אותה כי נאבדה לי הרגשתי תזוזה משמעותית של השיניים. מאז מקפידה לשים.
(סיימתי את היישור שיניים לפני כ13 שנים)

• הוסף לסימניות
וואי סיוט

זה מה שאמרתי להם
אמרו שבגלל שעברה יותר משנה [ מה אני אעשה שהקיבוע לא התרופף בשנה הזאת?]
המחיר מחיר קבוע!
בגלל שהייתי מטופלת אז המחיר יהיה "רק" 200 ש"ח.

שכבתי שם
הוא סידר את קצה הקיבוע
טפטף נקודה אחת של דבק מעל
ייבש אותו עוד 10 שניות
ו-החוצה!
200 ש"ח

גם אם הדבק עשוי מזהב זה לא אמור לעלות ככה
תאיימי בתביעה

• הוסף לסימניות
לי יש קיבוע למעלה ולמטה ובנוסף פלטה ללילה, בתקופות שלא שמתי אותה כי נאבדה לי הרגשתי תזוזה משמעותית של השיניים. מאז מקפידה לשים.
(סיימתי את היישור שיניים לפני כ13 שנים)
אז אולי כדאי שאתחיל להקפיד ... נראה איך ילך תודה!!!

• הוסף לסימניות
זאת שאלה לרופאים, בדרך כלל הם מדביקים רק לחלק הקדמי ולא על כל השיניים וכך הם עושים גם למטה, וזה לא זז.
לי לא אמרו להשים פלטה בכלל, וגם קרוב משפחה שלי אמרו הלשים פלטה רק חצי שנה וזהו והוא בכלל בלי קיבועים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה