דרוש מידע עשיתם ישור שינים אצל ד"ר לאון בלוסטוקי במרפאת כולל חבד?

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע אם הייתם מרוצים!

• הוסף לסימניות
התחלנו אצלו עכשיו
מחיפוש בפורום
ראיתי שאנשים מאוד מרוצים

• הוסף לסימניות
התחלנו אצלו עכשיו
מחיפוש בפורום
ראיתי שאנשים מאוד מרוצים
תודה לך,
עשיתם דרך לאומית?
המרפאה שם סגורה עכשיו בגלל הסגר,
חשוב לי לברר אם זמינות התורים נוחה, האם יש שעות טיפול בערב? אני רוצה עבור בחור ישיבה שלא ישרוף כל פעם בוקר וכו'

• הוסף לסימניות
תודה לך,
עשיתם דרך לאומית?
המרפאה שם סגורה עכשיו בגלל הסגר,
חשוב לי לברר אם זמינות התורים נוחה, האם יש שעות טיפול בערב? אני רוצה עבור בחור ישיבה שלא ישרוף כל פעם בוקר וכו'
עשינו פרטי
והמרפאה לא סגורה
אתמול התקשרו לתזכר אותנו לגבי התור היום,
יש תורים אחה"צ
ייעוץ והטיפול הראשון
מתבצעים בשעות הבוקר

• הוסף לסימניות
מוזר, בתקליט אומרים שסגור ויש טלפון של הרופא שענה לי שסגור היום ואצור קשר בראשון

• הוסף לסימניות
מוזר, בתקליט אומרים שסגור ויש טלפון של הרופא שענה לי שסגור היום ואצור קשר בראשון
מעניין
יכול להיות שלקוחות ותיקים הם כן מקבלים
ללא שרותי מזכירות וכדו'

• הוסף לסימניות
יתכן
הוא אמר שאין מזכירה
תודה לך בכל אופן

• הוסף לסימניות
מקפיצה אשמח לעוד חוו"ד

• הוסף לסימניות
באיזו עיר הוא מקבל?

• הוסף לסימניות
ירושלים

• הוסף לסימניות
מה סדר גודל של המחירים אצלם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה