דרוש מידע עשיתם לתינוקת שלכם עגילים לאחרונה? גרים בבני ברק? אשמח שתכנסו!

• הוסף לסימניות
אני רוצה לעשות לתינוקת שלי בת החצי שנה עגילים (כמה מפתיע:))
בררתי על כמה מקומות, אבל אני מחפשת מקום בלי כאב.
יש חיה כזאת?
אם כן - אשמח שתכתבו איפה, ואם אפשר גם מחיר...
תודה!

• הוסף לסימניות
את יכולה לעשות לה בכל מקום בלי כאב עם שיטה מאוד פשוטה-
קונים בבית מרקחת משחת אלחוש בשם אמלה , ללא מרשם רופא ,
מורחים שעה וחצי לפני הניקוב חורים ושמים נילון נצמד על האוזן כדי שהמשחה תשאר
זה מרדים את המקום וכך לא מרגישים כלום!!
כמובן שכדאי לך ללכת למקום שעושים את התהליך עם סבלנות ודיוק מרבי מבחינת מיקום החור.
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
את יכולה לעשות לה בכל מקום בלי כאב עם שיטה מאוד פשוטה-
קונים בבית מרקחת משחת אלחוש בשם אמלה , ללא מרשם רופא ,
מורחים שעה וחצי לפני הניקוב חורים ושמים נילון נצמד על האוזן כדי שהמשחה תשאר
זה מרדים את המקום וכך לא מרגישים כלום!!
כמובן שכדאי לך ללכת למקום שעושים את התהליך עם סבלנות ודיוק מרבי מבחינת מיקום החור.
בהצלחה!!
זה מידע מוסמך ממישהו?
תינוקת קטנה אחרי הכל... קצת מפחדת:)

• הוסף לסימניות
יש אחת באזור שלי, אלופת על. תוכלי ליצור איתי קשר באישי לפרטים.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לעשות רק עם משחת אלחוש ואח"כ מיד להקפיד למרוח משחה אנטיביוטית כל יום או למרוח אלכוהול שיכנס היטב ל"פצע".
לשים לב שהסוגר לא חודר פנימה ...בחדר מיון צועקים ומתנפלים על אמהות שעשו עגילים והזדהם , זה לא קורה הרבה...

• הוסף לסימניות
תכשיק

• הוסף לסימניות
ממליצה על גולדין באבן גבירול
עדינה מדויקת ומקצועית
מצטרפת להמלצוה עשיתי אצלה לכמה בנות (גם בעצמי בגיל מבוגר) וא"א לא צייצה מלבד הפחד מהמוכרת
הם מביאים את המשחה למרוח על האוזן וחוזרים אליהם אחרי חצי שעה

• הוסף לסימניות
אני מנקבת חורים לעגילים החל מגיל יומיים (מקבלת גם הזמנות למעיני הישועה למחלקת יולדות.......)
שמים משחה חצי שעה לפני, לאלחוש.
מנקבת מדויק מאד! מסמנת לפני-שתראי ותאשרי מיקום.
מתמחית במיוחד בתינוקות קטנים.
לגבי הסוגר-בעגילי ניקוב הוא ממילא עומד על קצה העגיל, ולא יכול להיכנס לאוזן.

אני בבני ברק.

• הוסף לסימניות
שימו לב
למרוח את המשחה שעה וחצי לפני
אחרת לא משפיע עד הסוף

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

היי,
אני נשואה+4 בת 33 ב"ה
לאחרונה התחלתי לחשוב הרבה על לימודי אחיות
הרצון לעזור לשני באמת מהלב, לעודד ולתמוך..
יש לי כמה שאלות.. אשמח למענה
מי שיש לה סבלנות ויכולה לשוחח איתי זה עוד יותר יעזור
ובכל אופן אכתוב את השאלות העיקריות.
1. האם כדאי להתחיל בכלל ללמוד בשלב הזה של החיים? או לחכות שהילדים עוד קצת יגדלו...
מבינה שיש לימודים מלאים של 4 שנים או מקוצרים לבעלי תואר אבל יותר אינטנסיביים.
והאם יש לימודי ערב??? איך אנשים לומדים 4 שנים בלימודי בוקר??? איך מפרנסים??
2. הבנתי שבמהלך הלימודים חייב להתנסות בכל מיני מחלקות.
אני יותר מחפשת לעבוד עם נשים, מחלקת יולדות וכד..או ילדים. פחות מתחברת לטיפוליים סיעודיים מורכבים וכו'..אני דיי אדם שנגעל מדברים מסוימיים. מה עושים במקרה כזה?
3. משמרות שבת מטרידות אותי...איך אפשר להשאיר את המשפחה לבד?? האם זה חובה?
4. פסיכומטרי..מעדיפה (מאוד) לדלג על הדבר המעצבן הזה..הבנתי שיש מקומות שלא חייב פסיכומטרי (אני תושבת הדרום...יש מקום באזור?)
5. יש שמועות שהשכר לא מתגמל..בכל אופן זה שיקול חשוב כי זה מהלך ושינוי משמעותי בחיים ללמוד אחיות. כי היום בתור מורה אני מרוויחה 8000 אבל שבעתי מהוראה :)
6. עד כמה הלימודים מאסיביים וקשים? אני חוששת שלא אעמוד בזה..
  • תודה
Reactions: cherry c1 //
14 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה