דרוש מידע עשיתם מטבח חדש לאחרונה? נשמח לשמוע על מה אתם ממליצים/ ממה הייתם נמנעים תודה!

• הוסף לסימניות
הכיורים של היום עשויים מגרניט וזה יותר בעייתי עם כתמים ושריטות.
אצלי כל המטבח לבן (שיש ארונות ידיות חיפוי קיר ) כך שזה אפילו שדרג ונתן איזה נק' צבע

לי אישית היתה ממש קשה ההחלטה הזו אבל לא מתחרטת מאחר וגם ככה אני משועבדת מרצון למטבח במקומות ששם לא הייתי מתפשרת ולוקחת צבע אחר
כנראה הכיורים שלך הם של בלנקו שהם מאוד לא מוצלחים בבהיר,
לי יש כיורים של אקווטופ (גלקסי קריסטדור)
בצבע שמנת בהיר, והם מעולים ומתנקים ממש בקלות

• הוסף לסימניות
כנראה הכיורים שלך הם של בלנקו שהם מאוד לא מוצלחים בבהיר,
לי יש כיורים של אקווטופ (גלקסי קריסטדור)
בצבע שמנת בהיר, והם מעולים ומתנקים ממש בקלות
אפשר תמונה של הכיורים המומלצים?

• הוסף לסימניות
אפשר הסבר על החלוקות? עשית חלוקה ממש מהחומר של המגירה או שאחר כך קנית חלוקות לתוך המגירה?
ועוד שאלה אם מישהי יכולה להמליץ - אני מתלבטת על ארון של המיקסר איזה סגירה לעשות- תריס הבנתי שיש הרבה בעיות, האדריכלית שלי המליצה על הרמוניקה רק מלחיץ אותי שזה נפתח על השיש למישהי יש המלצות או דיס?
עדיף קלפה?

• הוסף לסימניות
מוסיפה... אם יש מקום מומלץ מאד ארון סגור (עם מנעול) לפסח
ודבר נוסף - אולי קטן אבל די מעצבן. כשבוחרים קרמיקה למטבח (וגם לאמבטיה)
לא לקחת מבריק כי רואים ע"ז כל טיפת מים
בהצלחה!!!!
לא בדיוק נכון תלוי איזה סוג לי יש מבריק עם מעט נימים אפורים וממש מרוצה

• הוסף לסימניות
אל תוותרי על מדיח אני חשבתי שזה מיותר ועכשיו מחפשת איפה לדחוף אותו:(

• הוסף לסימניות
נק' למחשבה- עשיתי ידיות אנטגרליות מהסוג היותר פשוט- פחות ברזל הווא אומר צורה של J ולא של G וזה עם שפיצים מסוכנים שכבר גרמו לכאב ושריטות שהשאירו צלקות...

• הוסף לסימניות
רק לא מדפים פתוחים במטבח,
פטנט מושלם לאגירת חפצים, מסמכים מכל הבא ליד...;););)
ממש לא חייב להיות,
מבחינתי מדפים פתוחים מוסיפים המון חן למטבח
ואם מתרגגלים שהם אך ורק לקישוט זה מקסים

• הוסף לסימניות
אני עכשיו בתכנון מטבח ואודה מאוד מאוד לכל מי שתוכל לענות מנסיונה
האם ממולץ לעשות בשיש קנט כי היום אני רואה שכמעט לא עושים את זה אבל זה נראה לי לא פרקטי המים לא נוזלים לארונות ?
האם אפשרי בכל אופן לשים ארון מעל האינדוקציה (חבל על המקום ...) האיש מטבחים אמר שניתן לשים ארון ומתחת שמים זכוכית מחוסמת
האם מומלץ לעשות חיפוי קיר באזור האוכל והאם מומלץ שזה יהיה כמו הדוגמא של החיפוי מעל השיש

תודה מראש לכל מי שעונה

• הוסף לסימניות
האם ממולץ לעשות בשיש קנט כי היום אני רואה שכמעט לא עושים את זה אבל זה נראה לי לא פרקטי המים לא נוזלים לארונות ?
האם אפשרי בכל אופן לשים ארון מעל האינדוקציה (חבל על המקום ...) האיש מטבחים אמר שניתן לשים ארון ומתחת שמים זכוכית מחוסמת
האם מומלץ לעשות חיפוי קיר באזור האוכל והאם מומלץ שזה יהיה כמו הדוגמא של החיפוי מעל השיש

תודה מראש לכל מי שעונה
לגבי השיש, רק בלי קנט
השיש מפולס מדהים וכמעט שלא נשפך (איש שיש מומחה-חובה)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אפשר הסבר על החלוקות? עשית חלוקה ממש מהחומר של המגירה או שאחר כך קנית חלוקות לתוך המגירה?
ועוד שאלה אם מישהי יכולה להמליץ - אני מתלבטת על ארון של המיקסר איזה סגירה לעשות- תריס הבנתי שיש הרבה בעיות, האדריכלית שלי המליצה על הרמוניקה רק מלחיץ אותי שזה נפתח על השיש למישהי יש המלצות או דיס?
עדיף קלפה?
לי יש הרמוניקה וזה ממש מוצלח
הרבה יותר יפה מתריס
זה לא נפתח על השיש ממש,
יש מסילה שעל זה הוא מתקפל

• הוסף לסימניות
עדיף קלפה?
אני עשיתי הרמוניקה כי זה היה יותר זול לעשות את זה ולא מצטערת לרגע
יותר יפה כי זה משתלב עם הארונות באזור- מאותו חומר
נפתח מצוין ובקלות ובכל הגובה
לא נוגע בשיש, יש רווח של בערך 1/2 ס"מ אולי 1 ס"מ בין השיש לדלת

• הוסף לסימניות

תודה מראש לכל מי שעונה
מאוד הולך היום קולט נסתר בארון רוחב בין 60 ל 90
ומעל זה הארון הוא די רגיל זה לא תופס המון מקום
וכך היום עושים ארונות מעל כיריים
הגובה הוא בערך 70 ס"מ מעל הכיריים
תלוי בסוג הקולט

• הוסף לסימניות
מנסיון שלי שיש בלי קנט הרבה יותר נוח ופרקטי משיש עם קנט,
אני חותכת סלט, מקרבת את הקערה לקצה של השיש והופ עם הסכין מעבירה הכל לקערה :)
לגבי המים, תבקשי מהאיש שיש שיעשה לך אף מים שזה חריץ נסתר שנמצא בתחתית השיש ומונע נזילה

• הוסף לסימניות
אשמח מאוד גם לחוות דעתכן בצבעים של המטבח
הארונות אצלי למעלה לבנים (פורמקס 3191)
הארונות למטה ומעל המקרר עץ בהיר (פורמקס 5731)
השיש לבן עם נימים חום שחור (קואנתה דגם אלבה ויאה - אגב אם יש למישהי נסיון עם הדגם הזה אשמח לשמוע)
1682455055301.jpeg

הכיור של בלנקו צבע טרטופו
1682455169455.png

ברזים צבע זהב מוברש (לאו דווקא הדגם הזה אבל בצבע הזה )
1682455388878.png

וידיות בצבע של הברז
עכשיו לשאלתי

לגבי החיפוי האם לקחת את החיפוי הראשון בתמונה שהוא יותר עדין או את החיפוי השלישי שבתמונה שהוא יותר עם נוכחות
1682455604710.jpeg

האם אתם חושבות שהצבעים הולכים ביחד ?
עכשיו אני חוששת שזה יותר מידי צבעים בעין אך מצד שני לא כל כך רציתי לבן למטה בגלל שזה פחות פרקטי
האם לוותר על הצבע עץ ?

אשמח מאוד לשמוע את חוות דעתכן

• הוסף לסימניות
בקשר לקנט זה אולי מאוד יפה בלי
אבל אם בא לך להשתעבד למים שינזלו
ולנגב את הרצפה תלכי בלי
צריך אנשי שיש מאוד מומחים בשביל שלא ינזל
כל חברת שיש תגיד לך שהם מומחים...
לנגב את הרצפה אחרי זה הם לא יעזרו לך...

• הוסף לסימניות

תודה מראש לכל מי שעונה
התלבטתי גם הרבה אם לעשות קנט לשיש או לא ובסוף עשיתי ללא קנט, מרוצה מזה מאד - השיש מפולס טוב, לא נוזל מים יותר ממה שהיה נוזל לי כשהיה קנט, וזה כיף לנקות ולא תופס לכלוך

מעל האינדוקציה לא הייתי שמה ארון- אצלי אין ארון בכיריים הגדולות אבל מעל האינדוקציה הקטנה החלבית כן שמתי ארון כי זה לא משמש הרבה לבישולים ובכל פעם שמבשלת שם משהו שרותח כל הארון למעלה מתמלא אדים עד למעלה

לגבי חיפוי קיר באזור האוכל ודאי לעשות - אצלי עשיתי אותו חיפוי כמו מעל השיש

• הוסף לסימניות
ההמלצה שלי-
לא לוותר על פנל לשיש בין החיבור של השיש לקיר לשים גם שיש כמו פנל לרצפה.
לא יודעת איך זה נקרא במונחים המקצועיים מקווה שהובנתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה