דרוש מידע עשיתם מטבח מוצלח בשנים האחרונות? כמה שאלות קצרות

אני עשיתי מתלה שמתחבר לשיש
יש לי כאן תמונה שרואים בצד את המגבת, המגירה היא מגירה לפח. אין לי בעיה להשים את הפח בתוך מגירה כי אין ריח מהפח בגלל שיש לי טוחן, אז מה שהולך לפח זה חד פעמי ושקיות ניילון למיניהם

20190612_122533.jpg

היי,
אשמח אם תכתבי כאן מה עשית לגבי מגבות.

בלת"ק

ההורים שלי עשו.
א. מה הדבר שאתם הכי נהנים ממנו?
האוכל המתבשל...
ב. על מה אתם מתחרטים שעשיתם או לא עשיתם?
מתחרטים שלא התעקשנו עם הנגר שיוסיף:
א. עוד מגירות בארון מזווה (רצינו להוסיף בתשלום!), הוא סתם עשה רווחים מיותרים.
ב. שוליים מלאים וגבוהים במגירות.

@Malki.A
תודה על התמונות.
מטבח נהדר יש לך ב"ה!
המתלה של המגבת שמחובר לשיש, על מה הא תפוס?

אני עשיתי מתלה שמתחבר לשיש
יש לי כאן תמונה שרואים בצד את המגבת, המגירה היא מגירה לפח. אין לי בעיה להשים את הפח בתוך מגירה כי אין ריח מהפח בגלל שיש לי טוחן, אז מה שהולך לפח זה חד פעמי ושקיות ניילון למיניהם

צפה בקובץ המצורף 1319337
איזה טוחן אשפה יש לך?
את מפנה לכיור את כל הקליפות והשאריות כוול עצמות ועור?

איזה טוחן אשפה יש לך?
את מפנה לכיור את כל הקליפות והשאריות כוול עצמות ועור?
האמת כשקניתי את הטוחן בהחלט חיפשתי את הסוג הטוב, והבנתי שיש סוג עם סכינים ויש עם פטישים, לי יש את הפטישים
כמובן כל הקליפות למיניהם הכל לטוחן וחסל, שאריות אוכל וכד'
עצמות חזקות או קליפות אבטיח גדולות וקשות לא מכניסה לטוחן חוץ מזה הכל כולל קליפות ביצים קליפות בננות וכד'

אחרי כמעט 4 שנים ממליצה בחוםםםםםםם

עצמות חזקות או קליפות אבטיח גדולות וקשות לא מכניסה לטוחן חוץ מזה הכל כולל קליפות ביצים קליפות בננות וכד'
עד כמה שידוע לי, מלבד עצמות בקר מותר להכניס הכול.

מרוצה מאוד:
הארון של הפח מתחת לכיור בגובה של הרצפה, וככה אפשר לנקות אותו בכל שטיפה של המטבח ולא נשאר ריחות לא נעימים.
מזווה ענק.
אינדוקציה
מצו"ב תמונהצפה בקובץ המצורף 747637

בה לי את המטבח מירי רוטנברג-פצצה! מספר 1!!
איך היא עיצבה לך את החלוקה והניצול מקום של הארונות והמגירות? מוצלח? את נהנית?
היא הוסיפה לך גם את הקיר שמול הדלת של הבית?
אפשר פרטים שלה ?

האמת כשקניתי את הטוחן בהחלט חיפשתי את הסוג הטוב, והבנתי שיש סוג עם סכינים ויש עם פטישים, לי יש את הפטישים
כמובן כל הקליפות למיניהם הכל לטוחן וחסל, שאריות אוכל וכד'

אחרי כמעט 4 שנים ממליצה בחוםםםםםםם
ת'אמת קבלתי טוחן מהחברה, טוחן גרמני חברה נקראת טובה. לא טרחתי לברר על זה וזה עם סכינים. עושה עבודה נחמד.
אין מצב לקלך לשם ירקות. זה מאד נחמד בשביל השאריות של הצלחות והלכלוך הקטן שבכיור.
איזה חברה יש לך?

ת'אמת קבלתי טוחן מהחברה, טוחן גרמני חברה נקראת טובה. לא טרחתי לברר על זה וזה עם סכינים. עושה עבודה נחמד.
אין מצב לקלך לשם ירקות. זה מאד נחמד בשביל השאריות של הצלחות והלכלוך הקטן שבכיור.
איזה חברה יש לך?
אוי , אז זה לא כל כך שווה אני לא זוכרת את שם החברה אני צריכה לבדוק. ההבדל הוא מאוד גדול כי כל הרעיון זה שאפשר להכניס לשם את הקליפות של הירקות ועוד וזה חוסך המון לכלוך ובלגן

דרך אגב-
שאלו אותי מה עשיתי חיפוי בקירות אז אני עשיתי חיפוי זכוכית על כל הקיר מסביב לשיש

לגבי הטוחן אשפה
לנו החברה הציעהמתנה או טוחן אשפה או מקלחון מה עדיף ?
ובעל החברה אמר לנו שהחרדיים בדרך כלל לא לוקחים את הטוחן אשפה
כי יש איתו בעיה בשבת כי בשביל שהוא לא יפעל צריך לחסום את המסננת (מקווה שמגדירה טוב) ןאז המים לא יכולים לרדת
זה לא נכון ?
תודה

היי
תכלס האשכול הזה מלא טיפים חזקים לעיצוב מטבח, [אחרי שיטוט בכל האשכולות]
אשמח עם תוכלו להעשיר אותו
בסיכום של טיפים מוצלחים וקצרים
לעיצוב וריהוט המטבח

הספסל אצלי הוא מקום אכסון לירקות - הוסיפו לי כמו תריסים לאוורור - מכיל המון (בערב פסח זה הנס שלי, כל הירקות נכנסים לשם), זמין ונוח (חוץ ממתי שיושבים ליד השולחן, בד"כ אני לא משתמשת בירקות האלו באותו זמן), והספסל עצמו עמוק מספיק, גם למבוגר נוח לשבת עליו

הספסל אצלי הוא מקום אכסון לירקות - הוסיפו לי כמו תריסים לאוורור - מכיל המון (בערב פסח זה הנס שלי, כל הירקות נכנסים לשם), זמין ונוח (חוץ ממתי שיושבים ליד השולחן, בד"כ אני לא משתמשת בירקות האלו באותו זמן), והספסל עצמו עמוק מספיק, גם למבוגר נוח לשבת עליו
מעניין......
אפשר תמונה של זה?

לגבי הטוחן אשפה
לנו החברה הציעהמתנה או טוחן אשפה או מקלחון מה עדיף ?
ובעל החברה אמר לנו שהחרדיים בדרך כלל לא לוקחים את הטוחן אשפה
כי יש איתו בעיה בשבת כי בשביל שהוא לא יפעל צריך לחסום את המסננת (מקווה שמגדירה טוב) ןאז המים לא יכולים לרדת
זה לא נכון ?
תודה
הטוחן לא עובד אם לא מדליקים אותו
צריך ללחוץ על כפתור כדי שיפעל ובשבת פשוט לא לוחצים או שמורידים את החשמל שלא יהיה חשמל לשקע של הטוחן.
ממה שאת כתבת נשמע כאילו באוטומט זה פועל - אז לא
ואני ממש ממליצה על זה בחום - וכמובן רק על סוג טוב וחזק

היי
אנחנו עושים כעת מטבח
מה הולך [ומה כי יפה...] מטבח עד למעלה שתי עומקים או עומק אחיד
אם יש לכם תמונות של עומק אחיד אשמח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה