דרוש מידע עשיתם מטבח מוצלח בשנים האחרונות? כמה שאלות קצרות

מה ז"א מוסתר? הקיר שמאחורי הכסאות?
זה הקיר שמבדיל בין המטבח לסלון, לא רציתי מידי פתוח
כל המטבח אותו צבע, בתמונה זה אולי נראה אחרת , ואכן ליד תאורה צהובה זה נראה צבע חם חותר, הייתי מאד רוצה שהקיר של הגבוהים יהיה מואר ככה, קצת אנמי שם
שיש בהיר עם מלא נימים, אין צורך לתחזק , אין כתמים נקיון רגיל
למעלה יש רק ארונות, אם את שמה לב העיצוב קלאסי יותר עם ארונות צרים וגבוהים, לא מתאים קלפות, רק במקרוגל עשינו קלאפה.

יש לי את התכנון רשום מהקבלן , בכתב יד משורטט , אם מענין אותך אשלח לך, לא מוצאת את ההדמיה .
@אילת ח
נראה לי כבר כתבתי לך פעם שהמטבח שלנו ממש ממש דומה,
אני לקראת סיום תכנון ואשמח מאד לקבל את התכנון ואם תמצאי את ההדמייה. (וגם אם אפשר כמה יצא לך הכל, ארונות, שיש, ברזים וכיורים)
לכתובת avm4107 ג'ימייל.
תודה רבה רבה!

במטבח- לא הייתי מוותרת
1. אינדוקציה 70 ולא 60 (אל תתפתו)
2. מדיח כלים!!!
3. מזווה , ואם יש מקום אז כמה שיותר רחב, אנחנו עשינו 50 כי זה מה שהיה, עדיין מכיל המוןןן.
4. מגירות גדולות!!!

שעושים מגירה בתוך מגירה, עדיף שמגירה של הסכום העליון תהיה חיצוני, כי השימוש בהם תדיר יותר (קצת מרגיז לפתוח כל פעם 2 מגירות )
ואלו המגירה התחתונה יכולה להיות פנימית, נגיד במגירה הגדולה שמתי סיירם ובפנימית מכסים

אני אהבתי עיצוב נקי בלי מידי חיתוכים של מגירות וידיות ,אז אכן הלכתי על הכיון הזה
צפה בקובץ המצורף 748941צפה בקובץ המצורף 748952
מגירה בתוך מגירה כוונתך לכזה דבר?
354f2a3fe6baf5f143ebce4b9a160094.jpg

אני קיבלתי מטבח מעוצב עדכני עם הדירה שאני שוכרת. דברים נוחים : מגירה בתוך מגירה:
לחד פעמי והכל מחולק בחלק העליון כוסות וסכום ולמטה צלחות לפתניות וכו' מקום לנייר כסף ונילון נצמד. ממש כיף
יש מגירת בקבוקים שמעליה 2 מגירות פנימיות לשימורים- גם כן נח ושימושי ברמה היום יומית. 2 מגירות הסכום מגירה בתוך מגירה למעלה יום יומי למטה שבתי..
כל המגירות מגיעות עם "מעקה" בצדדים במקום דופן ולרובן יש חלוקה פנימית נוספת - דופן שניתן להזיז עושה סדר מושלם!
הארון הפינתי- מדורג- עוזר לנצל ומכיל המון. במגרעת שנוצרה יש לי על הדלת את האכסון שקיות ואני מאד נהנית.
מתחת לתנור מגירה וגם מעל מגירה למגשים.
ליד התנור נוצר מקום מיותר ועמוק והוא ארון מעולה לאכסון ח"פ לשנה הקרובה הכל מתוכנן לפי גודל.
עוד משהו נח במיוחד- 2 מגירות בשולחן!! לברכונים, מלחיה, ואפילו מפות ח"פ.
ספסל אכסון שמכיל המון!
ארון אויר לתפו"א ובצל מכיל מגירות שיוצאות עד הסוף (סלסלות) עם מסילה טלסקופית והכל נשלף לנוחות על השיש/ לנקיון. מעל המקרר יש קלפה קטנה לאכסון הפלטה + משטח עץ תואם לארונות שיושב על הכיריים ועליו יושבת הפלטה. פיצ' חמוד מבחינתי.
מוסיפה: ארון אויר למוצרי חשמל על השיש (מתחת לחלון) ובסוף השיש ימינה ארון למיקרוגל
אוכל לצלם תמונה ספציפית למי שרוצה. בס"ה אין לי מושג מי המעצבת הדגולה ואפילו אין לי קשר עם האדם שעשה את השיפוץ המיוחד הזה....
תמונה להמחשה אולי המעצבת שלו פה...
מעלה תמונות עם הסבר לכל תמונה. המטבח לא במצב תחזוקתי נורמלי אבל אם הייתי מחכה לא הייתי מצלמת... נהיה קצת בלאגן עם המתקן לשקיות שברח מהמקום ואז השקיות נדחפו בכל חור...

קבצים מצורפים

• ארון-אויר-למיקסר-ומוצרי-חשמל-על-השיש-(בולט-מהבית).jpg
    ארון-אויר-למיקסר-ומוצרי-חשמל-על-השיש-(בולט-מהבית).jpg
    KB 54.6 · צפיות: 856
  • ארונית-קטנה-ושומרת-על-הדברים-הקטנים.jpg
    ארונית-קטנה-ושומרת-על-הדברים-הקטנים.jpg
    KB 27.4 · צפיות: 835
  • ארון-למיקרוגל-בהמשך-לשיש-(מתחת-מדרגות).jpg
    ארון-למיקרוגל-בהמשך-לשיש-(מתחת-מדרגות).jpg
    KB 53.4 · צפיות: 790
  • ארון-עמוק-לאכסון-חד-פעמי.jpg
    ארון-עמוק-לאכסון-חד-פעמי.jpg
    KB 61.8 · צפיות: 792
  • ארון-פינתי-מדורג-לניצול-(מתקן-השקיות-נפל-ונהיה-בלאגן.jpg
    ארון-פינתי-מדורג-לניצול-(מתקן-השקיות-נפל-ונהיה-בלאגן.jpg
    KB 67.6 · צפיות: 779
  • מגירה-בתוך-מגירה-+חלוקה-לחד-פעמי.jpg
    מגירה-בתוך-מגירה-+חלוקה-לחד-פעמי.jpg
    KB 35.7 · צפיות: 792
  • מגירה-בתוך-מגירה-לסכום.jpg
    מגירה-בתוך-מגירה-לסכום.jpg
    KB 45.7 · צפיות: 744
  • מגירות-בתוך-השולחן.jpg
    מגירות-בתוך-השולחן.jpg
    KB 32.5 · צפיות: 756
  • מגירת-בקבוקים+שימורים.jpg
    מגירת-בקבוקים+שימורים.jpg
    KB 76.3 · צפיות: 773
  • מגירת-מדף-מעל-התנור.jpg
    מגירת-מדף-מעל-התנור.jpg
    KB 31.2 · צפיות: 787
עוד (כל השאר אין לי כח להעלות... אולי פעם אחרת)

קבצים מצורפים

• חלוקה-פנימית-במגירות.jpg
    חלוקה-פנימית-במגירות.jpg
    KB 83.4 · צפיות: 728
  • מגירות-בשולחן.jpg
    מגירות-בשולחן.jpg
    KB 50.6 · צפיות: 670
  • מגירות-בתוך-השולחן.jpg
    מגירות-בתוך-השולחן.jpg
    KB 32.5 · צפיות: 679
  • מגירות-טלסקופיות-נשלפות-לתפוחי-אדמה.jpg
    מגירות-טלסקופיות-נשלפות-לתפוחי-אדמה.jpg
    KB 94.7 · צפיות: 692
  • מגירת-מדף-מעל-התנור.jpg
    מגירת-מדף-מעל-התנור.jpg
    KB 31.2 · צפיות: 671
  • ספסל-איכסון-מכיל.jpg
    ספסל-איכסון-מכיל.jpg
    KB 30.6 · צפיות: 659
  • קלפות-לאכסון-(העליון-גבוה-מידי).jpg
    קלפות-לאכסון-(העליון-גבוה-מידי).jpg
    KB 32.8 · צפיות: 680
מה היתרון של מגירה בתוך מגירה?
למה לא שתי מגירות?
נראה לי בעיקר עניין של ניראות,
לא יפה שיש יותר מידי ארונות ומגירות, זה יוצר עודף קווים ומראה פחות יפה.
אבל יבואו המומחים ויגידו.

ל
עצבה לי את המטבח מירי רוטנברג-פצצה! מספר 1!!
ירדה לפרטים הקטנים ממש!! עזרה בבחירת הפורמיקות והשיש!!!
נהנינו מאוד!!
הנגר אני עשיתי מי שהיא עובדת איתו(אחד ערבי) הוא תותח על!!!!!
למה את קוראת "פצצה! מספר 1!!"
אני מתעניינת על מעצבת למטבח, אמבטיה ומה שביניהם.
יעזור לי מאד אם תפרטי.
ובאיזו עיר היא עובדת.
תודה
והמטבח שלך חלומי.

דבר ראשון הכל מאוד פרקטי, הלכה לפי הראש שלי, הכינה לי בהתחלה לפחות 6 תוכניות ואז התקדמנו לפי מה שרציתי.
הסבירה לי כל דבר מעלות, חסרונות הכל!!!
היא גרה בירושלים אבל יש מצב שהיא יוצאת גם מחוץ לעיר, צריך לשאול אותה.
אם יש לך שאלות ספציפיות, בכיף!

@r.e.d.
מאיפה החיפוי קיר?

מבולבלת מכל המבחר והמיטב שיש
וככל שאני חופרת בפרוג הבלבול רק גובר
אשמח מאוד לתשובות מאנשים פרטיים מנסיון אישי
(ולא מאנשי מקצוע בתחום זה, בבקשה;))

א. מה הדבר שאתם הכי נהנים ממנו?
ב. על מה אתם מתחרטים שעשיתם או לא עשיתם?
ג. האם עשיתם אצל חברה או נגר וכן מעצב/ת והמלצה במקרה שאתם מרוצים

נ.ב.
ואם יש לכם תמונה להשראה ואתם מוכנים להעלות :)
תודה

לא קראתי את כל התגובות וכנראה שאחזור על חלק מהדברים..

עשיתי מטבח לפני כמה שנים, ב"ה מרוצה מאד
כמה נקודות שחשוב לשים דגש לפני מעשה:

1. איש שיש מקצועי מהמלצות של מי שמרוצה, אצלי היו הבטחות על שיפוע במקומות הנכונים ובפועל השיפוע הוא לכיוון הגז.. מה שמגביל נקיון של השיש בצורה חופשית.
2. יש באחת התגובות תמונה של ארון עם מגירות נשלפות לירקות, לי יש משהו דומה, אבל שימי לב שהארון יהיה מאוורר מספיק, אם אין אוורור הירקות יתקלקלו בעיקר בחורף..
3. מייבש כלים מנירוסטה יותר יפה מהפלסטיק הלבן של פעם אבל פחות פרקטי
4. במידה ויש לך שיש פינתי, תשאירי גם קטע רגיל של שיש, בשביל הנוחות או בצורך של 2 שיעמדו ליד השיש ואם הוא רק פינתי אין מקום לזוז.
5. מגירות גדולות זה מצוין אבל חשוב לזכור שבערב פסח הן כבדות להוציא כדי לנקות, אני ממליצה על מגירות עמוקות לסירים, למיקסר וכד' , כל השאר שיהיו בגובה סטנדרטי כדי שלא יווצר שטח לא מנוצל בגובה המגירה.
6. שימו לב לידיות הארונות שלא יהיו בעלי פינות מחודדות, זה עלול לגרום למכות מיותרות , מנסיון...
7. אם את לא גבוהה במיוחד תבדקי אופציה של הנמכת הארונות העליונים, אם הייתי יודעת מראש הייתי עושה את זה..
8. בארונות שמתחת לכיורים קיבלתי המלצות על מגירה בחלק מהארון או סלסלה נשלפת, בפועל השארתי ארון רגיל לחלוטין ואני מאד מרוצה מהגודל והכמות שניתן לאחסן שם..

בהצלחה!

שאר התמונות מתחת לכיור מגירה מאד גדולה ונוחה.

קבצים מצורפים

• מגירה-בתוך-מגירה-לדוגמא.jpg
    מגירה-בתוך-מגירה-לדוגמא.jpg
    KB 72.1 · צפיות: 544
  • מגירה-מתחת-לתנור.jpg
    מגירה-מתחת-לתנור.jpg
    KB 36.3 · צפיות: 499
  • מדף-מטענים-וטלפון-(במקור).jpg
    מדף-מטענים-וטלפון-(במקור).jpg
    KB 37.6 · צפיות: 491
  • מתחת-הכיור-מגירה-נוחה-ומכילה.jpg
    מתחת-הכיור-מגירה-נוחה-ומכילה.jpg
    KB 71 · צפיות: 499
  • קלפה-ליבוש-כלים.jpg
    קלפה-ליבוש-כלים.jpg
    KB 30.9 · צפיות: 500
  • קלפה-מעל-המקרר-לאכסון-פלטה-+-מדף-שמתלבש-על-הכיריים.jpg
    קלפה-מעל-המקרר-לאכסון-פלטה-+-מדף-שמתלבש-על-הכיריים.jpg
    KB 29.3 · צפיות: 523
@נעמי ברקאי
אינמילילם על כל התמונות,
זה כ"כ ממחיש ומסביר!!!
עוד שאלה קטנה- מה יש במגירה הקטנה שמתחת הכיור? זה רק חזית דמי, או שבאמת יש שם מגירה חתוכה? (מעל התמונה שהעלית עם המגירה ובה סירים)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה