דרוש מידע עשיתם מטבח סהרה? יעזור לי מאד שתשתפו איזה שיש לקחתם, ואם יש תמונה יעזור לי מאדד!

• הוסף לסימניות
באיזה הבט? זה שיש עם מעט טקסטורה וממש לא רואים עליו לכלוך. כשאני מנקה אותו יסודי אני לא צריכה להעביר ניגוב או הברקה אחרי, משאירה כמו שהוא עם פסי מים שנשארו מהמגב..ונראה נהדר.
אני מאוד נהנית ממנו. פרקטי מאוד.
וסליחה שאני לא מעלה תמונה, פחות מתאים לי...
איזה קרמיקה עשית על הקיר, בהיר או כהה?
תודה

• הוסף לסימניות
@עד מתי
במטבח הזה
יש שיש דגם טאג' מאהל, גרניט פורצלן של חברת נובו קורסו.

• הוסף לסימניות
אנחנו עשינו שיש אסקלה 155 - שהוא עדין ויפיפה - ביחד עם סהרה.
מאד נקי ועדין ביחד.
ויש לנו זריקות של צבע אפור כהה ושחור בויטרינה, במכשירי חשמל, בידיות הרוכבות, בברזים ובפרופיל אלומיניום של התאורה.
שובר את זה מאד יפה!

• הוסף לסימניות
אנחנו עשינו שיש אסקלה 155 - שהוא עדין ויפיפה - ביחד עם סהרה.
מאד נקי ועדין ביחד.
ויש לנו זריקות של צבע אפור כהה ושחור בויטרינה, במכשירי חשמל, בידיות הרוכבות, בברזים ובפרופיל אלומיניום של התאורה.
שובר את זה מאד יפה!
וואי נשמע ממש צבעים דומים לשלי
יש מצב לתמונה באישי??
ממש ממש יעזור לי

• הוסף לסימניות
אנחנו הלכנו על דגם ENZO של דקטון.
מאד יפה

• הוסף לסימניות
אנחנו עשינו של איפיניטי
1750276765983.png

• הוסף לסימניות
יש לי מטבח חדש ממש בגוונים אלו תוכלי לשלוח לי הודעה אישית ואשלח לך תמונות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה